Punčke

Med najbolj ljubke punčke, kar jih je danes na trgu, zagotovo spada Lottie punčka. Izdelana je iz kakovostnih materialov in po meri otrok. 

Lottie punčke omogočajo deklicam zdravo igro, kjer radovednost vodi do odkritij, domišljija pa lahko neovirano zdivja. Lottie punčka se oblači v otroška oblačila, ki so lepih barv, prijetna na dotik in izdelana z vsemi krojaškimi podrobnostmi. Priloženi so igralni seti, ki spodbujajo deklice k igranju v naravi. Od ribarjenja in deskanja do iskanja fosilov ali opazovanja zvezd.

Punčka Lottie je ustvarjen s pomočjo otrok in otroci so tisti, ki se radi igrajo z njo. Prava izbira za vstop v čudoviti svet otroških punčk, so punčke Lottie! Nagrajena in priporočena igrača za deklice od 3. leta dalje! Tako s strani strokovnjakov kot staršev po vsem svetu! Kreativni dodatki za punčke in kreativna igra z njimi bodo navdušili vsako deklico.

Lottie punčka ima telo v razmerju 9-letnega otroka in stoji na svojih nogah. Le glava te najbolj ljubkih punčk je vsem na ljubo nekoliko večja, kajti le kdo se ne igra rad z urejanjem pričesk?

Igrače za punčke niso samo punčke, a deklice se vedno rade igrajo z njimi. Zato je na trgu ogromna ponudba punčk, ki pa ni vsa primerna. Otroku mora biti izbrana igrača všeč, zato se je treba prepričati, da bo dobil pravo igračo.

Lottie punčka sodi med tiste igrače za punčke, ki jih deklice obožujejo. Je prejemnica preko 30 mednarodnih nagrad in bo najboljša družba vaši deklici.

Otroštvo mora biti prostor rezerviran za igro kjer je edina omejitev igri čas za spanje.  Zdrava igra z Lottie punčkami,  v vseh pogledih omogoča zdrav razvoj vaše deklice in ta je pogoj za njeno lepo in uspešno prihodnost.

Bodi pogumna bodi drzna, bodi ti!

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 37

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 37

Stran:
  1. 1
  2. 2
Show More Products
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

KER ŽELIMO
ZA OTROKE LE NAJBOLJE

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

30-DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Če si premislite v 30 dneh, nam pošljite igračo in mi vam vrnemo vaš denar.