Quut

QUUT Penasta igralna podloga Blue S

Quut
53.94 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 89,90 €

Akcijska cena 53,94 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 53,94 €
Quick overview:

Penasta igralna podloga Quut BLUE S prinaša otroku igriv, prijazen in eleganten dodatek, ki polepša vsak ambient!


Je morda doma na voljo manj prostora ali si le želiš zabavne igralne podloge, ki zavzame malo manj prostora? Ni problema, imamo pravo stvar zate. Manjša igralna podloga odlično popestri vsak prostor. Z malce skromnejšo velikostjo ta super topla, mehka in prijetna igralna posloga zlahka uredi nov igralni prostror v vsakem prostem kotičku ali sobi. Ta podloga je res malo manjša, vendar ima bolj ali manj enake funkcije kot njene velike sestre. Rastla bo skupaj z vašim otrokom, tako kot velika igralna podloga. Je popolnoma nastavljiva in prlagodljiva zato je odlična za dolge ure zabave med igro, ljubkovanje ter vadbo in razvoj motoričnih sposobnosti malčka!


Igralna podloga Quut Blue S se odlično obnese kot igralna blazina.


Nežne in pomirjujoče barve igralne podloge QUUT BLUE S se lepo ujamejo z vsakim prostorom. Velika igralna podloga je iz mehke pene in zabavnih, prav poetičnih oblik, ki vdihnejo zelo eleganten stil vsakemu življenskemu prostoru. Mehke igralne podloge Quut popestrijo in razsvetlijo otroški igralni prostor. Zaradi posebne mehkobe in toplote ga naredijo še posebej prijetnega, mehkega in varnega. Poleg tega, da ti je na njej prijetno toplo, se je tudi prijetno in varno igrati kot na najboljši igralni blazini.


Udobna in topla igralna podloga puzzle Quut Blue S je razkošno mehka in ponuja kar 3 različne možnosti nastavitve.


Zgornji del pena puzzle Quut igralne podloge je iz trdne a udobne plasti, ki je popolna za prvo vadbo in trebuščkanje najmlajših. Odlična je za plaženje, ko se dojenček ali malček namerava odplaziti do svojega najljubšega bralnega kotička ali mini gledališča. Multifunkcijska nastavitev, ki omogoča kar 3 različne možnosti postavljanja igralne podloge pa je idelana za vsak prostor in vsako priložnost. Zaradi različnih funkcij raste z otrokom in se prilagaja razvojnim stopnjam otroka.


Igralna podloga puzzle Quut Blue S je popolnoma vodoodporna in super higienska.


Popolnoma waterproof material penaste igralne podloge pomeni, da je ta popolnoma odporna na vsako politje tekočin. Zato jo zelo preprosta za čiščenje in vzdrževanje. Zadostujeta le vlažna krpa in blago milo zato je vsakič bleščeče čista kot nova. Penaste igralne podloge Quut so odlične za ustvarjanje kreativnih milestone trenutkov. Elegantna penasta igralna podloga se bo izvrstno obnesla kot kulisa in ozadje za ustvarjanje dragocenih spominov.

Šifra izdelka: 5425031172246
EAN: 5425031172246

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Igralne podloge Quut so prava izbira za vsak dom in vsaka tla.

Popolna igralna podloga Quut puzzle pena BLUE S je idealna za na vsaka tla. Polepša vsak ambient in omogoča varno igro dojenčka, malčka in otroka na mehkih in toplih tleh. Igralna podloga Quut poskrbi za udobno igro in psihomotoričen razvoj dojenčka. Mehke puzzle iz katerih sestavljamo podlogo na kar 3 načine imajo odlične izolacijske lastnosti. Blaženje neprijetnih padcev z njo je mala šala in igralna podloga  se odlično izkaže v vsakem prostoru. Dojenček se njej rada kobaca in igra. Prijeten material je privlačen za dotik in spodbuja dojenčkov razvoj čutil dotika. Malček in otrok od 3. leta dalje bosta na veliki igralni podlogi imela veliko kaj za početi. Najprej udobje potem pa igra. Z udobnimi penastimi igralnimi podlogami, ki se nastavijo v 3 igralne površine je za udobje vedno poskrbljeno. Podloga bo pravi Eye-catcher v vsakem primeru in vsakem prostoru.

Podrobnosti izdelka:

  • 6 kosov za puzzle sestavljanje podloge je inovativno oblikovanih zato boš igralo podlogo postavil kamor želiš. 
  • Prilagaja se vsem stopnjam razvoja otroka.
  • Super higienska igralna poldloga. Popolnoma nestrupen in vodoodporen material zagotavlja varno igro in preprosto čiščenje. Dovolj sta vlažna krpa in blago milo.
  • Velika igralna podloga meri kar 145 x 90 cm. Super mehka pena debeline 12 mm ima odlične izolacijske lastnosti in je orimerna za vsaka tla. 
  • EVA je mehka pena z zaprto celično struktura zato ji razlitje tekočin nikoli ne pride do živega. 
  • EVA je izredno prijazen material. Vodoodporen in toplotno izoliran tako dobro, da lahko sedaj rečeš vsem hladnim podom zbogom.

Dodatne informacije

Proizvajalec Quut

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: QUUT Penasta igralna podloga Blue S

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.