Več pogledov

Tickit

TICKIT Samostoječi otroški koš za košarko

Tickit
107.91 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 119,90 €

Akcijska cena 107,91 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 107,91 €
Quick overview:

Samostoječi otroški koš za košarko Tickit je 100% prava izbira kakovostnega športnega pripomočka za mlade in stare ljubitelje žoge!


Vsi otroci imajo žogo, ampak se z njo ne igrajo toliko kot bi se morali. To je velika napaka!

Gibanje in igra sta pomembna dejavnika in nujna za razvoj otroka. Doseganje dobrih motoričnih rezultatov se pozitivno prenaša na ostala področja otrokovega delovanja. 

Koš za košarko je med otroci priljubljeno igralo, ki pritegne k igri in spravi v gibanje vsakega otroka. 

Prostostoječi koš za košarko je zasnovan na udobni višini za otroka, ima lahek in stabilen cevast okvir. Kakovostna pletena mreža, ki je vpeta v dovolj širok obroč omogoča otroku odlične mete in zadetke, ki jih bo zagotovo vesel. 

Nagrajen samostoječi koš za košarko, ki je odporen na vremenske razmere se lahko uporablja tako zunaj kot notri, vse dni v letu.

Njeno veličanstvo žoga, najboljša igrača vseh časov bo s tem košem pridobila nove razsežnosti za igro in omogočila otroku velik motoričen napredek.  

Otroški koš za košarko je zelo priporočljivo igralo tudi z odrasle z omejenim gibanjem, tako da tudi dedki in babice gremo! Kdo bo boljši vi ali vnučki ッ

Šifra izdelka: 75530
EAN: 5060138823372

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

KOŠ ZA KOŠARKO SPODBUJA ZDRAVO VADBO IN ZABAVO NA PROSTEM -- Ta košarkarski koš postavite na dvorišče, travnik ali kot rekvizit za rojstnodnevno zabavo in začnite zabijati koše! Spodbujajte igranje, da otroke naučite osnov košarke ali drugih športnih konceptov, kot sta tekmovanje in timska igra.
USTREZA ZA KOŠARKARSKE ŽOGE POLNE VELIKOST -- Njegov košarkarski obroč premera 40 cm zlahka sprejme košarkarsko žogo polne velikosti.
PRENOSEN IN VZDRŽLJIV -- Okvir je narejen iz prašno lakiranega cevastega jekla, kar pomeni, da ne bo rjavel ali se zvil, če ga pustite zunaj. Je trden, a dovolj lahek, da ga je mogoče enostavno namestiti kjer koli.
POMAGAJTE OTROKOM PRIDOBITI ZAUPANJE VASE -- Otroci bodo s tem prostostoječim košem za košarko prispevali k razvoju svoje grobe motorike in koordinacije. Ko so otroci prepričani v svoje sposobnosti imajo večjo samozavest in se hitreje in lažje socializirajo!
PAMETEN DIZAJN -- Ti otroški koši za košarko, so zasnovani za otroke ali tiste z omejenim gibanjem, so idealne višine za vadbo bistvenih motoričnih spretnosti. Višina stojala je cca 90 cm.
VKLJUČUJE NAJLONSKO MREŽO -- Ali slišiš swoosh? Najlonska mreža zagotavlja dodaten vizualni in tudi slušni znak, ko streljate na koš!
ZA OTROŠKE SOBE NA TEMO KOŠARKE -- Lahko tudi poskusite brcati nogometne žoge vanj ali pa ga postavite v sobo vašega otroka kot koš za perilo na temo košarke :)

Velikost samostoječega košarkašega koša Tickit: višina 86 cm, ø obroča 40 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Tickit

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TICKIT Samostoječi otroški koš za košarko

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.