Več pogledov

Scrunch

SCRUNCH Kanglica Silikon Roza

Scrunch
16.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,99 €
Quick overview:

Čisto zložljiva, zelo uporabna in nepogrešljiva roza silikonska kanglica Scrunch. 


Scrunch roza silikonska kanglica je odlična igrača za vsako priložnost! Ne glede na to ali jo potrebujete za v domači peskovnik ali na morje. Kanglica iz mehkega silikona se preprosto zvije in spravi kamorkoli

Kanglica za v peskovnik Scrunch je vedno pripravljena za na pot kamorkoli greste. Uporabite jo lahko za karkoli. Ste na poti in imate žejnega kužka? Ni problema iz žepa torbe potegnite vašo otroško kanglico Scrunch in kuža dobi vodo. Tako preprosto je to! Imenitno se bo obnesla tudi kot kreativen lonček za rože.

Otroška kanglica Scrunch zgleda tako dobro in je tako uporabna, da je najbolje, da si jo kar priskrbite. Potrebovali jo boste!

Šifra izdelka: SBU-10
EAN: 5060240380022

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

V nasprotju z imenom podjetja Scrunch (glasen zvok pokljanja), ki ga nosijo njihove domiselno oblikovane igrače iz silikona, te ne ropočejo. SRUNCH kanglice in zalivalke so mehke, zložljive in med igro neslišne. Igrače za peskovnik so izdelane iz mehkega in na otip zelo prijetnega silikona, ki ga je mogoče 100% reciklirati.  Silikonske igrače za na morje se preprosto zložijo in ne zavzamejo prostora

LASTNOSTI + PREDNOSTI GRAČE 

- Silikonska kanglica je izdelana iz 100% silikona, ki ga je mogoče reciklirati.
- Trajnostne igrače za v peskovnik so zelo zdržljive in se uporabljajo znova in znova.
- Zložljive igrače za na morje ne zavzamejo prostora med potovalno prtljago.
- Otroška kanglica in zalivalka iz silikona se enostavno opere.
- Vsestransko uporabna in netoksična kanglica se odlično obnese tudi kot lonček za rožo ali kot priročna posoda za vodo žejnega kužka.
- Igrače za na plažo, silikonske kanglice in zalivalke SCRUNCH so močne in zdržljive. Ohranjajo obliko in dober izgled skozi leta igre.

Dodatne informacije

Proizvajalec Scrunch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCRUNCH Kanglica Silikon Roza

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.