Več pogledov

Sestavljanka gasilska postaja

Na zalogi

Dostava: 1-2 dni

19,00 € Cena:
19,00  Cena:
Quick overview:

Mehka in prijetna - Kakovostna sestavljanka pralna v stroju do 40°C 


Barve in materiali so otroku prijazni, varni in popolnoma neškodljivi.

Sestavljanka vsebuje 22 kosov, od tega en gasilski avtomobilček, en tovornjaček in gasilsko letalo, ki nudijo otroku odličen oprijem. Zaradi velikih in dobro vrtljivih koles jih imajo otroci radi, saj vozila kot radi rečejo »dobro letijo«.

Deli poučne igrače te zanimive sestavljanke Gasilska postaja so lahki in mehki, zato se otrok med igro ne more udariti ali poškodovati. Igralni set ne vsebuje majhnih delov in je primeren za skupno igro otrok različnih starosti. Je edina sestavljanka za otroke, ki ne ropoče, ko pade na tla in ne zaboli, če stopimo na njo.

Vse sestavljanke millaminis so odlične razvojne igrače. S sestavljanjem in igranjem se razvijata fina motorika in groba motorika otroka, igra vlog razvija socialne veščine in kakovost materiala vpliva na razvoj čutil.

Posebnost te kakovostne sestavljanke za otroke je material pralen v pralnem stroju do 40 stopinj! Zato se otrok lahko igra brez skrbi kjerkoli - doma, v peskovniku, na bazenu ali morju!


Šifra izdelka:0074

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Komplet vsebuje 22 kosov
Dimenzije embalaže: 7 x 30 x 20 cm

Millaminis igrače smo testirali v slovenskih vrtcih. Preberite, kaj je o tem zapisala strokovna delavka v Vrtcu Laško.

"Na preizkušnjo smo dobili set Gasilci, Cesta, Promet ter penasti blazini v obliki kvadra in tristrane prizme. Prav ti blazini sta bili otrokom najbolj všeč. Na njih sta narisani cesti in lahko so ju kombinirali na različne načine in so se ob tem zadržali tudi po celo uro. Druga po zanimivosti je bila igra z gasilci, saj so lahko oponašali zvok sirene, se pogovarjali o tem kam gredo na pomoč, kaj potrebujejo ipd. Počasi smo zraven vključili še cesto in prometne znake. Avtomobili so trenutno zelo iskani. Vse stvari, ki smo jih imeli, bi s časom lahko postale krasen del vsakdana.“ Sabina Šmauc


Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Ime
04. november 2018 11.00.28 CET

Niko 4 leta in malo ;))) starejši dedi, sta sedaj taglavna gasilca! Material - posebna pena je perfekten. Ne ropota, ni trd kot les ali plastika in se opere pa je postaja kot nova.
Lep pozdrav,
Aleš.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: Sestavljanka gasilska postaja

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.