Več pogledov

Freeon

SEVEN Senčnik za avto Pujsa Pepa

Freeon
6.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

6,99 €
Quick overview:

Pujsa Pepa je zabaven otroški senčnik za avto, ki bo poskrbel za lep izgled in razgled skozi stranska okna avtomobila tudi na najbolj sončen dan!


Prikupni senčniki za avto Pujsa Pepa se enostavno pritrdijo na stekla zadnjih avtomobilskih oken s priseskom. Senčnik za avto je velik 44 x 35 cm in v v kompletu sta 2 senčnika. V notranjosti vozila omogočata zaščito pred bleščanjem sončnih žarkov, v avtomobilu je manj vroče in zabavna podoba senčnika otroku polepša vožnjo.

Šifra izdelka: 5902308593251
EAN: 5902308593251

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Za prijetno vožnjo in senco v družbi najljubših risanih junakov poskrbi otroški senčnik za avto posebej oblikovan za otroke. Pujsa pepa je senčnik za avto, ki ima prikupen otroški potisk in bo malim sopotnikom toliko bolj prijetna vožnja. 

Senčniki za avto so nujen pripomoček za vožnjo, potovanje z avtomobilom na bližnje ali oddaljene destinacije. Šščitijo notranjost vozila pred močnim soncem in zato pomagajo ohranjati udobje skozi celotno vožnjo. Nameščanje senčnikov je s pomočjo priseskov preprosto. Zmanjšajo učinek UVA in UVB žarkov na potnike. Prosojnost otroku omogoča opazovanje sveta okoli njega. Senčniki povečajo udobje otrok med vožnjo in jih zabavajo, saj lahko gledajo svoje najljubše junake. Preprečujejo, da bi sončni žarki sijali direkt v oči, hkrati pa ne preprečujejo vidljivosti zunaj avtomobila. So odlično darilo, ki ga bodo veseli starši in otroci. Imajo super moderen dizajn, ki bo otrokom zelo všečen.

Seven senčniki za avto z motivom Pujsa Pepa za otroke Višina izdelka (v cm) 35,00 Dolžina izdelka (v cm) 44,00 Širina izdelka (v cm) 1,00 Višina embalaže (v cm) 35,00 Dolžina embalaže (v cm) 44,00 Širina embalaže (v cm) 1,00. Starost otroka 3 leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Freeon

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SEVEN Senčnik za avto Pujsa Pepa

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.