Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Adventni koledar za otroke Božiček

Small Foot
8.393 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 11,99 €

Akcijska cena 8,39 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,39 €
Quick overview:

Adventni koledar za otroke Božiček za še bolj zabavne dni do božiča in prihoda samega Božička!


Tokrat na platnenem adventnem koledarju prihaja Božiček s 24 majhnimi vrečkami z nalogami ali darilci za otroke. Adventni koledar za otroke Small Foot Božiček je zelo prikupen, preprosto oblikovan in cenovno zelo ugoden. 24 vrečkic platnenega adventnega koledarja lahko lahko napolnimo z nalogami za otroke ali lepimi adventnimi presenečenji. Vrečke zapremo z majhnimi oštevilčenimi kljukicami v imenitni podobi božičnih drevesc. Fina izdelava adventnega kolendarja Small Foot te preprosto navduši! Advent je čas, ko doma zadiši po kuhanem vinu in slastnem prazničnem pecivu.

Priljubljena priprava na božič, ki jo obožuje vsa družina bo še veliko lepša z imenitnim adventnim koledarjem. Še posebej se ga bodo razveselili otroci! Saj veš, božič je čas za druženje in tudi tako priljubljeno obdarovanje. Vsak otrok komaj čaka na božička in le koliko dni je še do prihoda tega strašno prijaznega možakarja?

Šifra izdelka: 1180
EAN: 4020972011800

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Sreča je sestavljena tudi iz igrač. Otroški adventni koledar Božiček je ena takšnih igrač, ki bo v zimskih prazničmih dneh še posebej poskrbela za še bolj srečne praznike. Small Foot igrače že dolgo osrečujejo otroke širom sveta tako kot božiček sam. Lep in preprost dizajn adventnega koledarja Small Foot Božiček bo vsem všeč.  Dimenzije koledarja za advent  Božiček so približno 220 x 10 x 1 cm, vrečke približno 8 x 11,5 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Adventni koledar za otroke Božiček

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.