ZIMSKA AKCIJA DO -40% DO 31.1.2021

SMALL FOOT Otroška delavnica

Na zalogi

Stara cena: 49,99 €

44,99 € Akcijska cena

Stara cena: 49,99 €

44,99  Akcijska cena

Quick overview:

Otroška delavnica Small Foot v realistični barvi in izgledu prave delavnice!


Kompaktna otroška delavnica je v celoti izdelana iz lesa, ki ga je nemški Small Foot odel v barve prave delavnice. Na priročni površini otroške delavnice Small Foot je obilo možnosti za igro. Z barvnim pridihom prave delanice privlači tako deklice kot fantke.

Otroška delavnica z orodjem Small Foot je odlična za preizkus ročnih spretnosti otroka. Mali mojstri z otroško delavnico in vključenim orodjem hitro postanejo najfinejši poznavalci obrtne umetnosti!

Prava sivo-rumena lesena otroška delavnica Small Foot je kraj za igro, kjer se bodo mali obrtniki hitro razveselili svojih delovnih rezultatov. 22 delni set orodja in dodatkov v otroški delavnici omogoča fantkom in deklicam, da bodo poskrbeli za vsa potrebna dela, ki jih je potrebno opraviti

Kompaktna zasnova lepo oblikovane otroške delavnice omogoča preprosto shranjevanje otroškega orodja in pribora. Primerna je za vsako otroško sobo ali katerikoli drug prostor. Dobro oblikovana delavnica  v sivo-rumeni barvi se bo dobro ujela v vsak interier.

Kompaktna, lepa in kakovostna otroška delavnica Small Foot obogati igro vlog v vsakem domu. Nevsiljiv a privlačen izgled bo navdušil tudi starše

Še poseben namig - Otroci lahko pomagajo pri sestavljanju otroške delavnice z orodjem.

Šifra izdelka: 11805

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Trdna zasnova, kakovostna izdelava in barvni dizajn otroške delavnice ji dajejo videz prave delavnice. Otroška delavnica z orodjem in vsemi dodatki - 22 kosov so zagotovilo, da bo delo opravljeno. Vsa hišna popravila, imenitno igro vlog, veliko zabave in razvoj veščin otroka dobite z eno delavnico Small Foot.

Dimenzije: 45 x 28 x 52 cm, delovna višina 30 cm. Material les. Teža 2,75 kg. Vsebina: 5 kosov orodja, mizarska delovna miza s predali, hrbtno stranjo in primežem. 3 perforirani kosi za vijačenje, žaga, merilni kotnik, kladivo,5 vijakov, 5 matic, 3 leseni žeblji, 2 izvijača.

Starost 3+

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Otroška delavnica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.