Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Šah za otroke

Small Foot
21.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

21,99 €
Quick overview:

Postavi na mizo Šah za otroke Small Foot in glej kdo bo doma postal najboljši igralec šaha?


Loti se zabavne in družabne namizne šah igre za otroke Small Foot in pokaži kaj znaš. Ampak to še ni vse kar lahko igraš s tem imenitnim igralnim kompletom. Na drugi strani igralne plošče te čaka še extra zabaven dodatek, ki prihaja v podobi strateške namizne igre Nine Men's Morris. To so radi igrali že stari Rimljani in ti so vedeli kaj so dobre strateške igre. Spoznaj jo tudi ti. S tem kompletom družabnih namiznih iger lahko igralci od 6. leta dalje pokažejo svoje spretnosti na družabnih izzivih v miselnh igrah. Igralne figuric lahko varno shraniš v predalih pod igralno ploščo, tako da je vse hitro varno spravljeno za na pot.

S tema dvema klasičnimi družabnima namiznima igrami skupaj v enem kompletu, je dvojna zabava že v naprej programirana! In zdaj, koncentracija!

Šifra izdelka: 11208
EAN: 4020972112088

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PRENOSTI IGRAČE

Šah, le kdo ga ne pozna? Strateška miselna igra na šahovnici z 8 x 8 polji, ki jo radi igrajo milijoni igralcev po svetu! Lesen šah SMALL FOOT - Ena šahovnica, 64 polj, 32 figur in dva igralca, ki igrata - Šah! Zgodovina nastanka miselne igre Šaha je še vedno zavita v skrivnost. Tako kot napoved zmagovalca vsake igre med podobno dobrimi igralci. 

Plus bonus družabne namizne igre, ki prihaja v obliki lepo izdelanih žetonov in plošče za še eno priljubljeno strateško igro (Merels)!


V šahu vladajo preprosta pravila in izbira najmočnejših potez z vsake strani določa izid igre in zmagovalca. Spoštljiva tradicija igranja šaha sega že dolga stoletja nazaj v preteklost in njegova priljubljenost se ohranja in ostaja med nami še danes! Z razburljivo strateško miselno igro šahom krepimo moč razmišljanja in koncentracije igralca. Sposobnost obvladovanja kombinacij in predvidevanja pa je vse življensko uporabna veščina, ki ti še kako prav pride!

Saj veste, ko rečemo, da nekdo nekaj počne kot, da bi igral šah - pravimo, da ve kaj dela. Začnite igrati šah že z malimi otroci. Navdušite jih nad šahom. Njihove male sive celice vam bodo hvaležne in vsaka zmaga bo dodatna vzpodbuda in nagrada za vztrajnost in razmišljanje. V odličnem lesenem igralnem kompletu dobiš vse kar potrebuješ za igranje strateških iger Šaha in the mill game-a. 

Podrobnosti igrače:

  • Tri priljubljene družabne igre s skupno 56 visokokakovostnimi lesenimi kosi za spodbujanje logike in koncentracije.
  • Zaradi dveh predalov pod igralnimi ploščami lahko igralne kose varno shraniš.
  • Namizna igra z 2 stranema za obračanje (šah/merels), s 16 šahovskimi figurami in 12 figurami merilov vsaka v beli in črni barvi
  • Dimenzije igralne plošče: pribl. 28 x 28 x 4 cm
  • Za otroke od 6 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Šah za otroke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.