Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Sestavljanka za otroke ABC Puzzle Crocodile

Small Foot
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Simpatična sestavljanka za otroke ABC Puzzle Crocodile in prva abeceda za otroke.


Sestavljanka za otroke ABC Puzzle Crocodile ima super zabavne lastnosti lesene sestavljanke, ki takoj navdušijo otroka. Domiselno oblikovani kosi puzzle so sestavljeni kot abeceda za otroke. Za malčka so prijetni na dotik in očem zelo všečni. Zato bosta veselje in radovednost takoj na višku. Barvit krokodil je sestavljen iz 26 pisanih delov puzzle, vsak s svojo črko abecede. Skozi igro je naloga malčka ta, da žival postavi v pravo obliko, s pravilnim vrstnim redom lesene sestavljanke za otroke. To je odlična zabava z uganko in učnim učinkom za najmlajše! Odlična lesena igrača za malčke in vse predšolske otroke, da smešnega krokodila postavijo v pravo obliko. Primerno za otroke od 3 leta dalje.

S sestavljanko, ki je narejena iz kvalitetnega lesa, se lahko otrok igra in hkrati uči razlikovanja barv, oblik, velikosti in še črk. Brezčasnost lesenih igrač je Small Foot ujel v odlično zabavno uganko za igro in učenje na otroku zanimiv in prijazen način. Kot nalašč imajo lesene puzzle večje kose da so primerne za male ročice, ki rada raziskujejo in sestavljajo.

Pisani leseni krokodil je ustvarjen da spodbuja urjenje fine motorike, ročnih spretnosti, koncentracije, prepoznavanje barv in oblik. Pa še zelo zabaven je za učenje abecede za najmlajše! Senzorična lastnost lesenih igrač je tista, ki bo zagotovo pritegnila k igri vsakega otroka.

Zabavno igranje za razvoj in znanje!

Šifra izdelka: 3425
EAN: 4020972034250

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Zabavna sestavljanka za otroke ABC Puzzle Crocodile uri fino motoriko in te spozna z abecedo.

Small Foot je proizvajalec, ki je zelo poznan s svojimi kvalitetnimi igračami za razvoj otroka. Vse njihove lesene igrače odlikuje visoka kakovost, uporabnost in čut za otroka in starše.

Priročna lesena sestavljanka je zelo kvalitetna, narejena iz živobarvnih lesenih kosov, ki bodo malčka pritegnile po strukturi in barvi. Pravilni vrstni red posameznih delov sestavljanke da pravo obliko krokodila. Ko bo otrok sestavljal srčkanega krokodila, bo treniral finomotorične spretnosti, koordinacijo oko – roka, razvrščal barve, oblike in se učil abecedo. Vsak izmed 26 pisanih delov sestavljanke krokodila nosi svojo črko. Komaj čakaš da jih spoznaš, kajne. Ni bolj zabavne lesene sestavljanke za otroke kot je prav ABC Puzzle Crocodile, ki ti omogoča, da spoznaš prijaznega krokodila in se s pomočjo njega naučiš še abecedo. Fantastično zabavno in poučno doživetje! Odlično in nadvse praktično darilo za otroke od 3 leta dalje.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije 54 x 21 x 1,5 cm.
  • Prikupna škatla za shranjevanje.
  • Blagovna znamka: SMALL FOOT.
  • Material: les.
  • Teža: 0,77 kg.
  • Starost: od 3 leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Sestavljanka za otroke ABC Puzzle Crocodile

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.