Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Down the Rabbit Hole

Smart Games
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

V Smart Games Down the Rabbit Hole je gozd poln podzemnih brlogov in tunelov!


Down the Rabbit Hole je velika podzemna gozdna pustolovščina z 48 SmartGames izzivi za poznavalce gozdnih živali od 5+ let. Luknje za svoje brloge si pod gozdnimi tlemi želijo izkopati gospod lisjak, gospod jazbec in zajec s svojo družinico. Vsak si želi poiskati svoj nov udobni domek. Toda s toliko gozdnimi živalmi, ki živijo v rovih pod gozdnimi tlemi je to kar zapletena naloga za vse. Tato bodo gozdne živali potrebovale tvojo pomoč, da ne bi kopali na napačnem mestu! Prepričaj se, da bo vsaka žival imela svoj tumnel z lastnim izhodom. Poglej in povej ali vidiš luč na koncu tunela?

Kamorkoli greš ne pozabi vzeti s seboj potovalne igre Down the rabbit hole. Kjerkoli si rešuj 48 izzivov, priljubljene potovalne igre z magneti SmartGames. Kompaktna velikost miselne igre z 48 izzivi in zabavna vsebina sestavljanke z magnetnimi kosi sta popolni za fantastična potovanja! Prava podzemna avantura za male raziskovalce gozda od 5. leta dalje se skriva v tej potovalni miselni igri! Izberi izziv in postavi živali, kot je prikazano. Postavi površinske kose gozdnih tal sestavljanke na igralno ploščo tako, da bo imela vsaka živali svoj tunel in izhod. Obstaja samo 1 rešitev.


Loti se Smart Games igre za iznajdljive poznavalce gozdnih živali od 5 + dalje!


Magnetna potovalna igra z 48 izzivi za 5+ je popolna za igro doma ali za na vsako pot. Je odličen spremljevalec otroka na potovanju, izletu ali obisku! Premišljeno premikanje 9 magnetnih kosov puzzle in reševanje zabavnih izzivov je odlična telovadba za možgane od 5. leta dalje. Otrok rešuje vsakega od 48 izzivov tako, da postavlja puzzle na način kot je prikazano na izzivu. Začni nov igriv izziv družabne igre kot bi mignil, takoj in brez odvečnih napotkov! SmartGames Down the Rabbit Hole ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z 48 zabavnimi izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, brez zapletenega usmerjanja. Samo odpri škatlo z zabavno miselno namizno igro in številni izzivi so nared!

Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke SmalGames Down the Rabbit Hole - Tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 5. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301522089
EAN: 5414301522089

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Gozdna podzemna dogodivščina s Smart Games igre Down the Rabbit Hole je rezervirana za male mislece od 5+

Sestavi si svojo izzivalno zabavo in razmišljaj v zabavnih izzivih. Odlična manetna potovalna igra za vse starosti od 5+ dalje.  Sposobnost delovanja možgančkov se skriva v iskanju rešitev v tej miselni igri. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre SmartGames so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Kategorija Magnetne potovalne igre za otroke.
  • Št. izzivov 48.
  • Število igralcev 1.
  • Vsebina kompleta miselne igre so kompaktna igralna plošča, 3 magnetni 'površinski kosi tal gozda' ,6 magnetnih kosov  z živalmi (4 zajci, 1 lisica, 1 jazbec), knjižica z 48 izzivi in rešitvami.
  • Magnetna potovalna igra z 48 izzivi je popoln sopotnik za mislece od 5+.
  • Kaj pa pravijo strokovnjaki? Igranje miselne igre spodbuja naslednje kognitivne sposobnosti: Koncentracija, Logika, Načrtovanje, Reševanje težav, Vizualno zaznavanje
  • Starost 5+

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Down the Rabbit Hole

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.