Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES IQ Focus

Smart Games
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Smart Games IQ Focus, osredotoči se, fokusiraj na izziv miselne igre in ga reši!


Če imaš 8 ali več let potem je miselna igra SmartGames Focus iz serije IQ tvoja igra! Namizna ali potovalna igra te bo izzivalno zabaval doma in na poti. Osredotoči se na osrednji kvadrat! Vsak izziv ti pokaže, kako mora izgledati območje tvojega okusa, t.j. 3x3 kvadrat na sredini plošče, da dokončaš ... Izziv!


120 izzivov Smart Games igre iz serije IQ za boljši fokus.


IQ Focus miselna namizna igra vključuje 10 barvnih kosov puzzle in 120 več nivojskih izzivov za njih, ki se dogajajo in igrajo na 5 težavnostnih ravneh igranja.V igri dobiš vse. Ena kompaktna igralna plošča s prozornim pokrovom, 10 barvitih kosov sestavljanke, 1 knjižica s 120 izzivi in rešitvami na več ravneh bodo poskrbeli, da bo fokus kot mora biti.


SmartGames IQ Focus za fokus od 8. leta dalje.


Najprej izberi izziv. Vsak izziv prikazuje barvo 9 kvadratov v osrednjem delu igralne plošče - območje 3x3, ki ga vidiš skozi prozorno okno, ko zapreš pokrov. Pri reševanju izziva se osredotoči na to področje. Kvadrati so lahko rdeči, zeleni, modri ali beli. Cilj igre je namestiti vse kose na igralno ploščo tako, da se barve 9 osrednjih kvadratkov ujemajo s tem, kar je prikazano v izzivu. Ko se vsi kosi puzzle prilegajo na igralno ploščo, zapri pokrov in preveri ali se barvne postavitve v sredini plošče s 3x3 kockami ujemajo z izzivom. Obstaja samo 1 pravilna rešitev, ki jo najdeš tudi na koncu knjižice.

Za 8 let + igralce s fokusom!

Šifra izdelka: 5414301519904
EAN: 5414301519904

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

SmartGames IQ Focus je vrhunska miselna, namizna in potovalna igra odlične za vse starosti od 8 let dalje.

Kar 120 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev IQ Focus. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in s pravim usmerjanjem puzzle. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Osredotočite se na igro in razvijaj fokus! Osredotoči se na osrednji kvadrat igralne plošče, da rešiš 120 izzivov v tej uganki IQ.
  • Napolni igralno ploščo z 10 večbarvnimi kosi, da se v sredini ujemajo s tem, kar je prikazano v izzivu!
  • Starost: 8+ Izzivi: 120 V škatli 1 kompaktna igralna plošča s prozornim pokrovom, 10 pisanih kosov sestavljanke, 1 knjižica s 120 večstopenjskimi izzivi in rešitvami.
  • Dimenzije 9,8 x 2,9 x 14,4 cm.
  • Kaj pravijo strokovnjaki Igranje IQ Focus spodbuja naslednje kognitivne veščine: koncentracijo, jezik, načrtovanje, reševanje problemov, prostorski vpogled

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES IQ Focus

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.