Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Jack and the Beanstalk

Smart Games
34.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

34,99 €
Quick overview:

SMART GAMES Jack and the Beanstalk, Jakec in fižolček in 60 izzivov za vse Jakce od 4. leta dalje!


Igraj super zabavne miselne igre za otroke. Spuščaj 3D puzzle slike miselne igre Jack The Beanstalk in se povzpni na vrh čaobnega fižolčka! Nekoč pred davnimi časi ... Odkrij čarobnost priljubljene pravljice s pomočjo dinamične 3D miselne igre za možgančkanje predšolskih otrok od 4. leta dalje. Ali lahko pomagaš Jacku, da se povzpne po fižolovem steblu do gradu v oblakih? Ali lahko koščke sestavljanke spustiš po fižolovem steblu, da se ujemajo s sliko, prikazano v izzivu? Pazi! Kosi se bodo vrteli, ko bodo padali! Jack and the Beanstalk ima 60 izzivov in poleg dobiš tudi prijazno slikanico s sodobnim pridihom izvirne zgodbe.


SmartGames Jakec in fižolček je še ena odlična miselna igra, ki jo skladno z razvojem veščin igranja, otrok vedno raje igra!


Miselne igre za otroke Smart Games so tako dobro in napredno izdelane, da igralci nikoli ne obupajo nad izzivi! Postopno grajenje spretnosti in pridobivanje veščin je zabavno in odličen način za igralce, da napredujejo skozi različne stopnje težavnosti! 60 izzivov miselne igre za otroke in odrasle je odlično razporejenih. Napeto iskanje poti in izogibanje strašnemu volku bo ravno prav zabaven izziv primeren za vse otroke od 4. do 7. leta.


60 atraktivnih  izzivov Smart Games igre za predšolske otroke od 4. do 7. leta starosti.


V bogato opremljen paketu dobiš 10 dvostranskih kosov sestavljanke, okvir lestev, grad, knjižica s 60 izzivi in rešitvami in prikupno slikanico.  igra z miselno igro za predšolske otroke 4-7 let je tako zabavna, da otroci kar pozabijo, da se ob igri tudi veliko učijo. Izberi izziv. 3D kose sestavljanke vstavljaš v mrežo fižola tako, da jih vstaviš na zgornjo stran in pustiš, da padajo en za drugim. Ko se ko spušča dol po lestvi, se bo nagibal sem ter tja. Načrtovati moraš pravilno namestitev puzzle na vrhu lestev tako, da boš dobil sliko, ki pravilno prikazuje umetniško ilustracijo, ko puzzle pristanejo na svojem mestu. Rešitev izziva si našel, ko se slika na delih sestavljanke na sprednji strani ujema s podobo izziva. Vse skupaj je zelo zabavno in odlična miselna igra za otroke spodbuj razvoj vidno-prostorske intelegence in koncentracije, razvija logično razmišljanje, zmožnost predvidevanja in načrtovanja. Razburljivo spuščanje 3D slikic je odlična priložnost tudi za skupinsko reševanje izzivov, v katerem bo z veseljem sodelovala vsa družina!


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. do 7. leta.

Šifra izdelka: 5414301523130
EAN: 5414301523130

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

SMART GAMES je vodilno svetovno podjetje v izdelovanju več stopenjskih logično-miselnih iger za otroke in odrasle. Nagrajene miselne igre za otroke SMART GAMES igre omogočajo obilo različnih nivojev težavnosti igre. Vse stopnje, od igrivih do zahtevnih so odlične za igralce vseh starosti.

Miselne igre za otroke SMARTGAMES so odlične za igralce, ki radi iščejo izzive, vendar v določenem trenutku ne najdejo nasprotnika zanj. Z miselnimi igrami se lahko igramo vedno in povsod, zato se še posebej dobro obnesejo kot potovalne igre in so odličen družabnik tudi na poti!

Pomagaj Jakcu splezati na fižolček! Toda Pozor, ko spuščaš 3D puzzle po lestvi navzdol jih moraš najpre na zgornji strani pravilno vstaviti. Le tako bo sestavljena slika prikazoval pravilen prizor. Odlična namizna, miselna in potovalna igra, 60 izzivov za prešolske otroke od 4. do 7. leta.

Podrobnosti igrače:

  • Predšolski finalist progresivnih miselnih iger za otroke 4-7 let.
  • 3 nivoji težavnosti: Starter, Junior, Expert.
  • 10 dvostranskih kosov sestavljanke, okvir lestve, grad, knjižica s 60 izzivi in rešitvami, slikanica.
  • Jack and the Beanstalk vključuje 60 izzivov in vključuje tudi vsej družini prijazno slikanico s sodobnim pridihom izvirne zgodbe.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Jack and the Beanstalk

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.