Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Penguins Parade

Smart Games
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Smart Games Penguins Parade za miselne avanturiste od 5. leta dalje.


Zabavna parada pingvinčkov na ledu nove miselne igre navduši s svojimi 48 izzivi. Postavi pingvine v vrsto! Če so ti bili všeč SmartGames Penguins on Ice se pripravi na novo Parado pingvinov! Imenitno oblikovanje nove magnetne potovalne igre je pravo za ure zabave. Penguins Parade je odlična igra za možgančkanje otrok od 5. leta dalje doma in je kot nalašč za vsa potovanja.


SmartGame Penguins Parade prinaša 48 vročih izzivov na ledu magnetne potovalne igre.


Prava ledena puzzle avantura za male razskovalce od 5. leta dale se skriva v miseli igri Pengins Parade! Postavi 2 kosa puzzle sestavljanke brez pingvinov na mrežo, kot je navedeno v izbranem izzivu. Nato naprej sestavljaš kose sestavljanke s pingvini na igralni ploščo, tako da so 4 pingvini položeni  vodoravno, navpično ali diagonalno. Ampak brez prostih mest vmes!


Smart Games igre za iznajdljive mislece  od 5 + dalje!


Magnetna potovalna igra z 48 izzivi za 5+ je popolna za igro doma ali za na vsako pot. Je odličen spremljevalec otroka na potovanju, izletu ali obisku! Premišljeno premikanje štirih magnetnih kosov puzzle in reševanje zabavnih izzivov je odlična telovadba za možgane od 5. leta dalje. Otrok rešuje vsakega od 48 izzivov tako, da postavlja puzzle na način, da sovidne le živali prikazane na izzivu. Začni nov igriv izziv družabne igre kot bi mignil, takoj in brez odvečnih napotkov! Penguins Parade ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z zabavnimi izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, brez zapletenega usmerjanja. Samo odpri škatlo z zabavno miselno namizno igro in številni izzivi so nared!

Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke SmalGames Penguins Parade - Tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 5. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301518006
EAN: 5414301518006

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Penguins Parade je rezerviran za male mislece od 5+ in je odlična magnetna potovalna igra.

Sestavi si svojo izzivalno zabavo in razmišljaj v zabavnih izzivih. Odlična manetna potovalna igra za vse starosti od 5+ dalje.  Sposobnost delovanja možgančkov se skriva v iskanju rešitev v tej miselni igri. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre SmartGames so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Magnetna potovalna igra z 48 izzivi je popoln sopotnik za mislece od 5+.
  • Knjižica z magnetno mrežo, izzivi in rešitve, 4 kosi sestavljanke s pingvini, 2 prazna kosa sestavljanke.
  • Kaj pa pravijo strokovnjaki? Igranje miselne igre  spodbuja naslednje kognitivne sposobnosti: Koncentracija, Logika, Načrtovanje, Reševanje težav, Vizualno zaznavanje
  • Starost 5+

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Penguins Parade

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.