Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Roadblock

Smart Games
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Začni nov Smart Games izziv Roadblock in ujemi nevarnega ubežnika kot bi mignil!


Kličemo vse enote! Ustavite pobeglega tatu! Ubežnik se nahaja v domnevno ukradenem rdečem športnem avtomobilu in se hitro pelje po vzhodno obvoznici proti središču mesta. Sumi se, da je oborožen in nevaren in se noče ustaviti. V akcijski miselni namizni igri  RoadBlocku  si ti glavni inšpektor! Tvoja naloga je, da uskladiš delo svojo policijske ekipe in spraviš njihove patruljne avtomobile na nično točko osumljenca, preprečiš njegov pobeg in ga aretiraš!


Akcijski SmartGames Roadblock z 80 izzivi za male inšektorje od 7+ dalje.


Roadblock ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z nešteto izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Začni nov miselni izziv v trenutku, brez odvečnega usmerjanja. Samo Izberi izziv, postavi rdeči avto in dele zgradbe na igralno ploščo tako, da se ujemajo z začetno postavitvijo, prikazano na kartici. Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 7. leta dalje.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralno ploščo tvoje nove namizne igre, ki si jo pravkar sam ustvaril previdno postavitš 6 kosov policijskih avtomobilov na igralno ploščo, da blokiraš ukradeni rdeči avto, tako da ne more pobegniti? Z velikimi in trdnimi kosi sestavljanke je enostavno in zabavno rokovati zato bo igralcu še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh podobnih si iger? Vzemi si svoj Roadblock.


Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 7. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301513469
EAN: 5414301513469

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Roadblock je ena najbolje prodajanih SmartGames iger od 7 +

Kar 80 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev Quadrillion-a. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Igralna plošča, 4 zgradbe, 6 policijskih avtomobilov, 1 rdeči avto, knjižica z izzivi in rešitvami
  • Izberite izziv. Postavite rdeči avto in dele zgradbe na igralno ploščo tako, da se ujemajo z začetno postavitvijo, prikazano na kartici.
  • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z navodili za igro.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo.
  • Ena izmed najbolje prodajanih miselnih iger v ponudbi SmartGames!
  • Za vse starosti od 7 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Roadblock

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.