Snails Safe‘N’Beautiful

Snails Safe'N'Beautiful je vodilna blagovna znamka v svetu vrhunske otroške kozmetike.

Inovativni Snails Safe'N'Beautiful je prvo podjetje na svetu, ki je ustvarilo popolnoma varen otroški lak za nohte na vodni osnovi. S'N'B lilčila za otroke na svoji blesteči poti naravne lepote osvajajo srca deklic in njihovih mam po vsem svetu. Otroška ličila  S'N'B so najvišje kakovosti in v njih se tehnologija združi z naravo. Tako nastajajo kreativno izdelani otroški laki za nohte, otroška ličila, nalepke za nohte in obraz, lip gloss, kreda za lase in drugi izdelki s katerimi sestaviš najboljši otroški set za ličenje.

Dobro poskrbi za svoje telo, to je edini kraj v katere moraš živeti! In to je tudi vodilo S'N'B, enega od vodilnih podjetij kozmetike za nego nohtov in ličenja otrok. V Safe ‘N’ Beautiful je polno zagnanih ljudi, ki jim je zelo mar za kakovost in se trudijo oblikovati in izdelovati najboljšo otroško kozmetiko za svoje »male« stranke. Deklice in njihovi starši so s svojim navdušenjem in ljubeznijo do blagovne znamke Snails® razširile ugled in izdelke v kar 79 držav po vsem svetu.

Vznemirljivi in kreativnimi izdelki za nego nohtov in ličenje so izdelani s strastjo a dostopni in zabavni vsakomur. Strast do blagovne znamke, uravnoteženi izzivi in soustvarjanje novih izdelkov s strankami pripelje do najboljših dosežkov in najlepših kozmetičnih izdelkov za otroke. Striktno upoštevanje strogih evropski kozmetičnih zakonov in še posebej varne uporabe za otroke zagotavlja izključitev vseh škodljivih kemikalij. Prednost S'N'B ni le naravno usmerjena kozmetika, temveč tudi vrhunska kakovost surovin. Laki za nohte so izdelani v Franciji, visokokakovostne stekleničke brez svinca pa so uvožene iz Italije.

S'N'B je biti vodilna blagovna znamka vrhunske otroške kozmetike na svetu! V iskanju zdravih malih nohtov S’N’B presega običajen otroški lak za nohte. Francoski otroški laki za nohte so prvi pralni otroški laki izdelani na vodni osnovi.

Snails dodatki in ličila za otroke.

Snails Body & Hair bleščice za telo in lase so varen način, da dekleta poškropijo različne bleščice za telo, ne da bi naredili nered! Je hiter, zabaven in seveda otrokom prijazen. Poleg tega ... vse princeske si zaslužijo sijaj!

Snails Lollips by Snails je nežen lip gloss za otroške ustnice! Ljubko sijaji ustnic so super zabavni za deklice, ki jih modno uskladijo skupaj z laki za nohte Snails.

Snails senčila za oči so pravi posladki, ki so otroku najboljši prijatelj. Posladki so povezani s srečo, barvami in občutkom silnega veselja. Tortice so povezane s posebnimi priložnostmi in praznovanji. Otroška senčila Snails so otroku in okolju prijazna. Varna formula je izdelana v Italiji in še posebno zabavno je, da so privlačna kot tortice.

Snails nalepke za nohte so čista zabava z lepljenjem.  Snails nalepke za nohte so izjemno hiter način, za kreativno polepšanje nohtkov. Odlepite nalepko, jo prilepite in to je to! Ustvarjalni instant 3D nail art!

Snails bleščice za nohte so najboljši prijatelj ustvarjalnih deklic. Samo za njih je S'N'B naredil čarovnijo v steklenički. Takšno, da jo lahko uporabljajo in se z njo zabavajo vse male princeske. Zbirka bleščic Snails je super zabanva in enostavna za uporabo. Nalakiraj si nohte s svojim najljubšim lakom za nohte Snails in potresite nekaj bleščic, da dodaš sijaj in glamur. Če želite, da čarovnija traja dolgo, preprosto dodaš Snails Natural Top Coat. Kozmetika še nikoli ni bila tako zabavna in varna!

Snails kreda za lase je za deklice popolnoma varen kozmetični pripomoček. Sedaj si lahko varno in začasno pobarvajo svoje lase s Snails kredo za lase. Na voljo je v paketu 2 čudovitih barv. Deklice lahko v nekaj sekundah nanesejo na svoje lase katero koli barvo, ki jo želijo, ter svoje nohte uskladijo z  lasmi!

Tatoo nalepke za otroke Snails za telo so za vsa dekleta vseh starosti, ki imajo radi svoj nakit! Snails Jewelry Tattoos je nov in varen način, da si vaše deklice okrasijo kožo in pokažejo svoje čudovite dizajne. Snails ponuja 25 različnih in kreativnih ' metalic'dizajnov ali 22 živahnih 'neon' z roza, rumeno in zeleno barvo! 'Mali  uporniki' si lahko sedaj kreativno okrasijo kožo s Snails kožnim nakitom in se počutijo posebne!

Tattoo nalepke za otroke Snails za obraz so prikupni tatujčki na obrazu in so evolucijsko nov način, da se dekleta okrasijo brez madežev! Ni več potrebe po cenenih barvah in cenenih izdelkih! Tatujček kot varno nalepko preprosto namestiš na želeni del obraza. Samo dva preprosta koraka sta: odlepiš, prilepiš in pripravljena si kot najlepša gozdna vila! Ličenje še nikoli ni bilo tako zabavno in varno!

Preberi večManj

6 izdelkov

6 izdelkov