Posteljnina 120x90

Najlepša posteljnina za zibelko, kinderpet in posteljico dojenčka 60x120 ali 140x70 cm!

Tukaj je odlična posteljnina za dojenčke visoke kakovosti in po najugodnejših cenah, ki vas bo navdušila. Izberi si dvodelni komplet kakovostne otroške posteljnine za dojenčke s katerim se lepo namesti otroška posteljica velikosti 60x120 ali 140x70 cm. Naša posteljnina za kinderpet ali zibelko je izdelana iz vrhunskega bombaža s certifikatom kakovosti. V kompletih so dvostranska prevleka za vzglavnik 40x60 cm in dvostranska prevleka za odejo 90x120 cm, ki se zapenjata z varnimi zadrgami.

Dojenčku in malčku bo zagotovila udobno spanje, saj je mehka, zračna in nežna. Najmlajši bodo uživali ob pogledu na očarljive barvne potiske s podobicami, ki jih bodo zapeljale v miren in prijeten spanec. Naš hišni tekstil za otroško sobo in spalnico prihaja od priznanih evropskih proizvajalcev z dolgoletno tradicijo.  Polepšal bo videz vsake sobice in pričaral popolnoma sproščeno vzdušje počitek in spanje. Odlična izbira za darilo za mamo in otroka.

Žametna mehkoba našega posteljnega tekstila je popolna tudi za najbolj občutljivo otroško kožo. Prijetne barve in modni detajli naših otroških posteljnin so pomembni za prijetno počutje dojenčka, malčka in otroka.

Naša odlična in zaupanja vredna kakovost in super ugodne cene vas bodo prepričale! Idealno darilo za vaše najmlajše otroke, za vsako priložnost je pred vami!

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 23

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 23

Stran:
  1. 1
  2. 2