Prešita odeja za dojenčka

Bombažno proti alergijska prešita odeja za dojenčka in vzglavnik z Oeko-Tex Standard 100 certifikatom kakovostgi je idealna za male otroke!

Za otroško posteljo 60x120 cm in 70x140 cm in otroke z občutljivo kožo bo odlično poskrbela vsaka naša otroška prešita odeja 90x120 cm. Polnjena je s posebnim proti alergijskim polnilom in oblečena je v bombažno prevleko z Oeko-Tex Standard 100 certifikatom. To je vrhunska kakovost!

Otroška odeja in vzglavnik za dojenčka z Anti-Allergy materiali sta še posebej primerna za vse tiste malčke in otroke z občutljivejšo kožo.

Novorojnečki, dojnečki in mlajši otroci so pogosto nagnjen k alergijam, zato je to tista prava prešita odeja za dojenčka in malčka, ki jo boste s pridom uporabljal skozi vse leto. Naše otroške prešite odeja imajo polnila, ki so bilo razvita v sodelovanju z dermatologi. To je še posebej pomembno dejstvo za vse tiste dojenčke in otroke z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Vsak otroški vzglavnik iz naše ponudbe je optimalne višine in izdelan v skladu s priporočili neonatologov in pediatrov. To vam zagotavlja zdravo spanje vaših malčkov!

Naše prešite odeje in vzglavniki ne vsebujejo umetnih barvil, škodljivih kemikalij ali težkih kovin. Koži prijazne odeje in vzglavniki so lahki in puhasti. Polnila so iz posebnih, visoko kakovostnih zraačnih vlaken. Posebni šivi blazine i odejeki preprečujejo premikanje polnila v njiju.

Najboljši kovter in vzglavnik za dojenčka in prešite odeje za otroke čakajo na vas kar tukaj!

Prikaži večManj

4 izdelkov

4 izdelkov