Več pogledov

Tender Leaf Toys

TENDER LEAF TOYS Vstavljanka Audio Sensory Tray

Tender Leaf Toys
22.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

22,99 €
Quick overview:

Vstavljanka Tender Leaf Audio Sensory Tray poskrbi za razvoj čutil in veliko zabave ob vstavljanju štirih zvočnih kosov kakovostne lesene igrače za malčke od 18m+ 


Senzorična vstavljanka Audio Sensory je izdelana iz kakovostnega lesa in ima 4 zabavne lesene like za vstavljanje. Med igro se oglašajo z različimi zvoki in poskrbijo za obilo zabave in veselega razpoloženja malčka od 18 mesecev dalje. Radoveden otrok se bo čudil, ko bo odkrival skrivnosti imenitne zvočne igrače za najmlajše raziskovalce zvoka, barv in oblik. Senzorične igrače so nujne za zgodnji razvoj čutil in 14 x 14 x 4.3 cm velika vstavljanka ima vse lastnosti odlične senzorične igrače.

Lesene razvojne igrače za najmlajše Tender Leaf malčka zabavajo in spodbujajo razvoj čutil. Lesena igrača ima 4 različne kose za vstavljanje iz masivnega lesa, od katerih vsak oddaja drugačen zvok! 4 kosi, predstavljeni na pladnju za razvrščanje oblik, spodbujajo malčka k prepoznavanje in učenju barv in oblik skozi igro.

Šifra izdelka: 4608404
EAN: 0191856084044

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

Zakaj imamo radi Tender Leaf lesene igrače? V Teneder Leaf Toys se zavedajo svoje odgovornosti do razvoja otroka zato izdelujejo lesene igrače, ki so primerne razvojnemu obddobju otroka in varne za igro. V skrbi za prihodnost otrok in našega planeta, za izdelavo očarljivo oblikovanih lesenih igrač uporabljajo samo les pridobljen iz obnovljivih trajnostnih virov, ki ga je mogoče reciklirati. Ameriški izdelovalec lesenih igrač akivno sodeluje v programu za zaščito naravnih virov našega planeta in 100% ponovni posaditvi dreves, ki se uporabijo za izdelavo trajnostno oblikovanih lesenih igrač. Lesa, ki ga imamjo otroci in starši tako radi, ga je potrebno tudi spoštovati na tak način.

Podrobnosti igrače:

  • Starost: 18 mesecev +
  • Dimenzije: 14 x 14 x 4.3 cm.
  • Teža 272 g.

Dodatne informacije

Proizvajalec Tender Leaf Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TENDER LEAF TOYS Vstavljanka Audio Sensory Tray

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.