Več pogledov

Tidlo

TIDLO Sprehajalec za otroke Activity

Tidlo
74.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

74,99 €
Quick overview:

Tidlo sprehajalec za otroke Activity je idealen spremljevalec prvih korakov!


Aktivnostni leseni sprehajalec Tidlo Activity bo poskrbel za polno razburljivih in zabavnih dejavnosti. 

Prikupen, živahen in igriv sprehajalec za otroke TIDLO ACTIVITY bo poskrbel za varne prve korake in veliko veselja doma!

Varno in zabavno! Z ACTIVITY sprehajalcem za otroke se bo malček kobacal, dvigal, vstal in naredil prvi korakec, ki bo navdušil vse prisotne. Igrivo učenje hoje je otroška igra in Small Foot leseni sprehajalec je prava igrača za to!

Lepo svetle, živahne in očem privlačne barve so tako prikupne malčkom, da jih v trenutku pritegnejo k igri in raziskovanju. Na bogato opremlenem sprehajalcu za otroke Activity je toliko živo obarvanih podrobnosti, da ji stežka odkriješ vse. Živalice in rožice se čudežno premikajo po labirintu, obračajo se sovice in zobniki pa še ura je, ki se rada vrti in pazi, da igra nikoli ne zamudi. Tudi ogledalo je v katerem lahko vidiš kdo si ti.

Čudovita nedrseča kolesa, gumirana in tiha, ljubki motivi in svetle barve vse povsod. Activity sprehajalcu za otroke skoraj ni kaj dodati. Le še malčka potrebuje. Zelo posrečeno oblikovanje TIDLO sprehajalca za otroke ACTIVITY, hitro spravi vsakega otroka v dobro voljo. Želja po raziskovanju se takoj prebudi in igra se prične!

Pa gremo, nič čakat. Sprehajalec za otroke v roke in pot pod noge!

Za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.


Šifra izdelka: T0214
EAN: 5012824002141

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Športen sprehajalec Tidlo Activity za najmlajše športnike je poln razburljivih in zabavnih dejavnosti. Na njem bo malček našel veliko zabavnih izzivov.  Od ropotuljice, mini abakusa,  vrtečega ogledala, kock in še marsičesa! Na zadnji strani sprehajalca je polica za shranjevanje. Igra s sprehajalcem za otroke spodbuja malčkovo samozavest in ga opogumlja v prvih korakih in raziskovanju sveta. Izdelan je iz visokokakovostnih in odgovorno izbranih materialov.

Dimenzije: 33 x 50 x 54 cm. Teža 3,18 kg. Starost 12 m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Tidlo

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TIDLO Sprehajalec za otroke Activity

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.