Več pogledov

Domače živali za razvrščanje in štetje (72 kos)

Ni na zalogi

15,50 € Cena:
15,50  Cena:
Quick overview:

Na kmetiji je lepo, ija, ija, o. V pesmici, ki je znana vsakemu malemu nadobudnežu nastopajo priljubljene domače živali iz tega kakovostnega igralnega seta za štetje in razvrščanje.

Ljubko oblikovane in v lepih, živih barvah, so te domače živalice pravi magnetek za otroške oči. Kakovosten, mehak material prijeten na otip, pritegne otroka k igri. Figurice so izdelani s podrobnostmi pravih živali.  

Idealen set za učenje štetja, razvrščanja, ustvarjanja vzorcev in preprostih matematičnih vaj seštevanja, odštevanja, množenje in deljenja. 

Da bo igranje še bolj zabavno priporočamo za dodatek k igri še pinceto in Bilibo Mini posodice za razvrščanje, ki so perfekten dodatek k vsakemu igralnemu materialu za razvrščanje!

Razvrščanje je zelo pomembno za razvoj finih motoričnih sposobnosti predšolskega otroka. Ta veščina postopoma pripravi roko otroka na pisanje, odgovorna pa je tudi za razvoj govora. Poleg tega igre s temi  figuricami učijo otroka umirjenosti, osredotočenja, zbranosti, vztrajnosti!

Ta igrača omogoča tudi obilo načinov kreativne proste igre, ki spodbuja razvoj domišljije. Je odličen pripomoček za učenje barv in krepitev fino motoričnega razvoja otroka.

Šifra izdelka:72256

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Velikost: cca 4 cm

Vsebina: skupaj 72 domačih živali, 6 različnih vrst (pujs, zajec, raca, krava, ovca, konj), v šestih barvah (rdeča, rumena, oranžna, zelena, modra, vijolična).

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

 

Naročeni izdelki bodo odposlani že naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 2 delovnih dneh. V primeru plačila po predračunu se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja.

Strošek pošiljanja je odvisen od izbire plačila in višine naročila:
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po predračunu ali s PayPal nakazilom znaša 3,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po povzetju znaša 4,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri nakupu nad 55,00 EUR plačajo Kreativne igrače.

Naročilo bo dostavljeno s strani dostavne službe GLS, vendar si Kreativne igrače pridržujejo pravico izbrati drugo dostavno službo.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: Domače živali za razvrščanje in štetje (72 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.

Naložite vaše fotografije tega izdelka.

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.