Več pogledov

Žuželke za razvrščanje in štetje (72 kos)

Ni na zalogi

12,70 € Cena:
12,70  Cena:
Quick overview:

Žuželke - Nekaterim so zoprne, nekateri jih imamo radi, večina pa jih sploh ne ve za kaj so, razen tega, da so v nadlogo! A temu ni ravno tako.

Otroci pa so predvsem radovedni in radi raziskujejo svet okoli sebe! Zato je njim ta igralni set z žuželkami še posebno zanimiv. Ker povečini otroci nimajo koga, da bi jim nosil domov žuželke ali kar bi lahko bilo še huje, da bi jih sami nosili domov s kakšnih potepov po bližnji okolici, nudi ta igralni set odlično priložnost za prva spoznavanja z žuželkami.

Tudi odrasli jih lahko brez skrbi vzamete v roko in otroku pogumno razložite za kakšno vrsto žuželke gre in kakšne so njene lastnosti.

Seveda je to tudi igrača, ki skrbi za otrokov fino motorični razvoj, z njo se otrok uči enostavnega matematičnega računanja, spoznavanja in razlikovanja barv, štetja in razvrščanja. 

Da bo igranje še bolj zabavno priporočamo za dodatek k igri še pinceto in Bilibo Mini posodice za razvrščanje, ki so perfekten dodatek k vsakemu igralnemu materialu za razvrščanje!

Razvrščanje je zelo pomembno za razvoj finih motoričnih sposobnosti predšolskega otroka. Ta veščina postopoma pripravi roko otroka na pisanje, odgovorna pa je tudi za razvoj govora. Poleg tega igre s temi  figuricami učijo otroka umirjenosti, osredotočenja, zbranosti, vztrajnosti!

Kreativna igrača kot je ta igralni set z žuželkami, omogoča poleg vsega še veliko domišljijske igre, ki je kot vemo najboljša za razvoj otroške domišljije. 

Šifra izdelka:72413

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Vsebina: 12 različnih vrst žuželk - mravlja, metulj, gosenica, kačji pastir, pikapolonica, hrošč nosorožec, škorpijon, pajek, muha, hrošč rogač, kobilica (72 kos). 6 barv.

Naročeni izdelki bodo odposlani že naslednji delovni dan od naročila, najkasneje pa v 2 delovnih dneh. V primeru plačila po predračunu se paket odpremi, ko plačilo prispe na račun podjetja.

Strošek pošiljanja je odvisen od izbire plačila in višine naročila:
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po predračunu ali s PayPal nakazilom znaša 3,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri plačilu po povzetju znaša 4,50 EUR.
- Strošek pakiranja in dostave pri nakupu nad 55,00 EUR plačajo Kreativne igrače.

Naročilo bo dostavljeno s strani dostavne službe GLS, vendar si Kreativne igrače pridržujejo pravico izbrati drugo dostavno službo.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: Žuželke za razvrščanje in štetje (72 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.

Naložite vaše fotografije tega izdelka.

Ste preizkusili izdelek in vam je všeč? Dodajte svoje uporabniške fotografije in objavili jih bomo.