Več pogledov

Vilac

VILAC Magnetki za otroke Jungle

Vilac
17.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

17,90 €
Quick overview:

VILAC Magnetki za otroke Jungle hitro dobijo svoj prostor na hladilniku ali magnetni tabli.


Živahno obarvani in umetniško ilustrirani magnetki na privlačen način prikažejo pravo džunglo. Živahno življenje v džungli je lepo upodobljeno na kar 20-ih lesenih magnetih Vilac Jungle. Magnetna privlačnost in dobre zgodbice glavnih junakov umetelno lustriranih podobic živali iz skrivnostne džungle te popolnoma prevzamejo.


Neubranljivo privlačne magnetne igrače Vilac.


Pozorno izdelana magnetna igrača je sestavljena iz kovinskega magneta in lesene ploščice. Živahne ilustracije lesenih magnetkov dajejo velik navdih k pripovedovanju mnogih zgodbic iz džungle. V igralnem setu Vilac Jungle ne manjka nič kar je potrebno za popolno dogajanje v džungli. Atraktivni in skrivnostni prebivalci džungelskega gozda so umetniško ilustrirani. Michelle Carlslund je zelo znana ilustratorka, ki je pripomogla k še lepši podobi 20-ih lesenih magnetkov na temo Jungle. Magneti so odlični za igro otrok že od drugega leta dalje.


Odlični magneti za hladilnik ali magnetno tablo!


20 privlačnih magnetov bo poskrbelo tudi za popestritev izgleda kuhinje. Hladilnik bo postal pravo igralno prizorišče in  gledališče. Prikupni leseni magnetki bodo hitro s pomočjo otroške domišljije uprizorili pravo gledališko predstavo, ki bo razveselila vse prisotne. Zelo dobro, namreč razvoj govora in besednega zaklada otroka izvira iz pripovedovanja in poslušanja. Torej mu pripovedujte ali ga poslušajte kao pripoveduje. In magneti igrače Vilac dajejo ravno to priložnost.


Otroški magneti, otroška radovednost in magnetna privlačnost Vilac Jungle.


Med otroci vedno priljubljene magnetne igrače se vedno izkažejo kot znova in znova zabavne. Takšne in drugačne kot so vse oživijo v rokah otrok. Magnetizem je zabavna fizikalna zakonitost, ki poskrbi za obilo zabavne igre. Pa tudi učenja. Saj veš kje so magnetne sile doma. Obstajata severni in južni pol in poučno potovanje se lahko takoj prične. Jungle bo preselia pestro življenje divjih živali na magnetno ploščo v otroško sobo ali kar na hladilnik v kuhinjo. Otroci se radi zaigrajo z njimi kjerkoli so. Kovine je povsod dovolj in magnetki so prava stvar za na pot, izlet, počitnice, obisk, kamorkoli.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 2. do 6. leta starosti.

Šifra izdelka: V8546
EAN: 3048700085467

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Magneti za otroke Vilac si bodo hitro poiskali svoje najljubše mesto.

Leseni magnetki Jungle so kakovostno izdelani iz lesa z magnetom na hrbtni strani. Prinašajo zabavno življenje s kmetije v otroško sobo, spodbujajo razvoj domišljije, govornih sposobnosti in fine motorike otroka. Visoka kakovost in vrhunsko oblikovanje francoskega Vilaca je nekaj kar ne gre prezreti. Več kot 100 letna tradicija izdelovanja lesenih igrač, francoski šarm in ustvarjalni oblikovalci iz vrst priznanih umetnikov. To je VILAC!

Podrobnosti igrače:

  • Material les, kovina.
  • Velikost 15 x 14 x 6 cm.
  • Vsebina 20 lesenih magnetkov.
  • Igra z magnetki spodbuja razvoj fine motorike, bogati besedni zaklad, govorne sposobnosti in razvija domišljijo otroka. Učenje barv in živali.
  • Igrača je primerna za igro otroka od 2. do 6. leta.
  • Starost 2+

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Magnetki za otroke Jungle

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.