Več pogledov

Vilac

VILAC Vtikanka Pets

Vilac
24.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

24,90 €
Quick overview:

Vtikanka Vilac Pets za izdelavo ljubke verižice ali zapestnice.


Lesene perlice za natikanje z ljubkimi živalskimi motivi so posebej zasnovane za razvoj fine motorike otroka od 18. meseca dalje. Vtikanje vrvice v lesene like in izdelava očarljive ogrlice je pomembna igra, ki pomaga pri razvoju kognitivnih sposobnosti malčka. Vtikanka za najmlajše Vilac Pets omogoča zabavno igro vtikanja likov živalic na vrvico malčkom, ki šele začenjajo s pprvimi pravimi ročnimi veščinami. 12 likov lesene vtikanke bo dovolj za veliko zabavne igre in zgodnjega razvoja.


Lesene igrače za najmlajše Vilac so prilagojene zgodnjim razvojnim potrebam malčka.


Vsekakor je vtikanje igra, ki zahteva od malih umetnikov veščino in koncentracijo. Kot kreativni dodatek in pridih igri vtikanja so dodane lesene figurice različnih ljubkih živali in oblik. Moderne pastelne barve lesenih kosov vtikanke bodo poskrbele za moden izgled različnih kreacij.


Razvojne igrače Vilac spodbujajo tudi razvoj kreativnosti otroka.


Vilac vtikanka Pets bo spodbudila male izdelovalce nakita, da vsem pokažejo svoje talente! Čudovita kolekcija lesenih likov za vtikanje na vrvico, ki so tematsko obarvani z živahnimi živalskimi podobicami, je popolna za izdelavo enkratnih verižic in zapestnic. Vtikanke so milo rečeno perfektna igrača za razvoj fine motorike otrok. Spodbujajo otroško ustvarjalnost in domišljijo. Privlačna igra vtikanja lesenih podobic na vrvico in izdelovanja unikatnih verižic bo razburila domišljijo in kreativnost otrok bo cvetela. Odlična igrača za vtikanje na vrvico v sodobnem videzu in z zajamčeno zabavo med igranjem!


ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE OD 18 M+

Šifra izdelka: V1504
EAN: 3048700015044

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Ustvarjalni seti za otroke Vilac spodbujajo motorični in kreativni razvoj otroka.

Lesena vtikanka z vrvico je nujna razvojna igrača za malega otroka. Motorična spretnost rok je v največji meri odvisna od uporabe prstov in dlani. Če otrok nima igrač, ki spodbujajo uporabo drobnih gibov prstov in dlani, bodite prepričani, da si dolgo ne bo znal zavezati niti lastnih čevljev! Natikanje lesenih elementov na vrvico je malemu otroku zabaven izziv, ki se ga rad loti. Uživa v sestavljanju in nizanju elementov iz katerih nenadoma nastane nova igrača. Takšna, ki jo je sam izdelal! 

Lesene vtikanke so ustvarjalne igrače z velikim razvojnim učinkom, ki ga ne smemo zanemariti.

Preprosta, kakovostna igrača z visokim igralnim učinkom. Fina motorika, povezava oko - roka, razvoj logičnega razmišljanja in spodbujanje ustvarjalnosti so nagrade za igro z njo. Vtikanka Vilac Pets je izdelana iz visoko-kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov po evropskih varnostnih standardih!

Podrobnosti igrače:

  • Velikost 32 x 22 x 3,5 cm.
  • 12 lesenih likov-perlic za vtikanje.
  • Starost 18m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Vilac

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: VILAC Vtikanka Pets

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.