Vračilo izdelkov in menjava

Želimo, da v naši spletni trgovini nakupujete brez zadržkov in z veseljem. V kolikor vam izdelek ne bo všeč, ga lahko vrnete. Pri pogodbah sklenjenih na daljavo imate kot potrošnik pravico (iz 43.c člena Zakona o varstvu potrošnikov), da nam v 14 dneh sporočite, da odstopate od pogodbe. Razloga ni potrebno navesti.

V naslednjih 14 dneh nam morate kupljeni izdelek vrniti nerabljen in v nepoškodovani embalaži. Opozarjamo, da mora biti vrnjeno blago za povračilo celotne kupnine nepoškodovano. Kupec ne more in ne sme prejetega blaga neovirano uporabljati v času do odstopa od pogodbe in vračila izdelka. Priložena mora biti kopija računa.

Edini strošek, ki vas kot potrošnika bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Če kot potrošnik odstopite od pogodbe, vam naše podjetje vrne vsa opravljena plačila najkasneje v 14-ih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če je podjetje v celoti izpolnilo obveznost iz 43.c člena Zakona o varstvu potrošnikov, začne teči rok za odstop od pogodbe pri dobavi blaga od dneva, ko je potrošnik sprejel blago.

Kot kupec sami nosite breme za nevarnost izgube, poškodbe ali uničenja izdelka, ki ga želite vrniti ali zamenjati, razen če je do tega prišlo brez vaše krivde. 

Postopek vračila izdelkov

Prosimo vas, da natisnete in izpolnite Obrazec za vračilo izdelka (prenos obrazca) ter ga skupaj z izdelkom (nepoškodovanim, nerabljenim, v originalni embalaži) in kopijo računa pošljite na naslov MY SOFY d.o.o., Kidričeva cesta 2B, 3320 Velenje.

Pozor! Izdelek nam pošljite na naslov skladišča: MY SOFY d.o.o., Kidričeva cesta 2B, 3320 Velenje in ne na sedež podjetja.

Takoj po prejemu nerabljenega in nepoškodovanega izdelka, v nespremenjeni količini in v  nepoškodovani embalaži z vsemi pripadajočimi etiketami, vam vrnemo vsa prejeta plačila na isti plačilni vir, iz katerega je bilo naročilo plačano. 

Postopek menjave izdelkov

Podjetje MY SOFY d.o.o. v primeru menjave izdelka nemudoma vrne kupnino za vrnjen izdelek. Kot kupec lahko kasneje naredite novo naročilo za izdelek, katerega želite imeti. Šele ko bo vrnjen izdelek prispel na omenjen naslov podjetje MY SOFY d.o.o. pošljemo nov izdelek (iz ustvarjenega novega naročila) kupcu na podan naslov.

V primeru menjave izdelka plačate strošek ponovnega pošiljanja 3,50 €, v kolikor je znesek nakupa nižji od 60 €. 

Velenje, 18. 10. 2020