Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vstavljanka Dinozavri

Bigjigs Toys
14.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Velika vstavljanka za najmlajše z atraktivnimi liki velikih praživali.


Na čokatih kosih barvite vstavljanke so upodobljene otrokom zanimive praživali - Dinozavri. Neustrašni mali raziskovalec divjine iz prazgodovine, bo zaradi dobrega oprijema z lahkoto prijemal in prestavljal simpatične dinozavreČokati liki razvojne lesene igrače za najmlajše so dovolj široki, da omogočajo tudi samostojno igro brez uporabe plošče za vstavljanje. Otrok jih bo lahko s pridom uporabil tudi za priljubljeno igro risanja obrisov. To je odlična vaja za razvijanje finomotorike in grafomotorike.


Privlačne in živahno obarvane podobe dinozavrov se zaradi svoje debeline dvigajo nad ploščo vstavljanke. To omogoča malemu otroku preprost prijem kosov za lažje dviganje in vtikanje. Ker ima vstavljanka narisane podobice na izrezih, ki se ujemajo s površino likov, otrok lažje poišče povezavo. Lesene puzzle za najmlajše so nujna lesena igrača za razvoj logičnega razmišljanja in učenje reševanja problemov. Krepi povezavo roka-oko in finomotoriko.

Izberite nekaj za vas in vašega otroka iz kakovostne zbirke lepo izdelanih čokatih vstavljank za najmlajše Bigjigs

Šifra izdelka: BJ332
EAN: 0691621083321

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

Lesene vstavljanke Bigjigs so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna oblikobarvo in sliko. Igra z vstavljanko razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije.

Na lesenih vstavljankah Bigjigs so slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. 5 čokatih kosov vstavljanke je idealne velikosti, debeline in oblike za enostaven prijem in igro z njimi.

Velikost 30 x 22,5 x 2,1 cm.

Bigjigs vstavljanka Dinozavri je odličen primer klasike med lesenimi vstavljankami in je popolna lesena igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.

Dodatne informacije

ProizvajalecBigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vstavljanka Dinozavri

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.