Wheely Bug

Wheely Bug

Velikokrat nagrajeni poganjalci Whelly Bug, so delo avstralskih oblikovalcev, ki so izdelali varno in zabavno igračo za nadobudne malčke.

Za tiste, ki se še preizkušajo v prvih korakih, in tiste že malo večje in bolj izkušene. Izdelani so v dveh velikostih; od 1-3 leta in od 3. leta dalje.

Prikaži več

Velikosti:

Mali (1-3let) 38 cm x 23 cm x 22 cm višina sedala, 30 cm višina ročaja.

Velik (3+ leta) 46c m x 28 cm x 26 cm višina sedala, 31 cm višina ročaja.

Nosilnost: največja priporočena teža je 25 kg, čeprav vsako kolo prenese do 30 kg varne obremenitve za uporabo. Torej skupna varna obremenitev je 120 kg.

Varnost: Vsi vemo, kako hitro se smeh spremeni v solze. Zato je skrb za varnost na prvem mestu. Wheely Bug poganjalčki imajo pridobljene varnostne certifikate po EU, US in AU/NZ standardih. Vsi izdelki in materiali, iz katerih so, se redno preizkušajo.

Uporaba: Primerni so za uporabo na vseh ravnih in gladkih površinah. V zaprtih prostorih tudi na talnih oblogah, parketu ali laminatu in na prostem. Kakorkoli, pri uporabi na prostem jih ne puščajte dolgo na dežju ali soncu. Izogibajte se uporabi v blatu in pesku, saj lahko umazanija pride v ležaje in upočasni vrtenje koles. Seveda so vsi nadomestni deli na voljo in zamenjava je enostavna.

Opozorilo: Otroci naj uporabljajo poganjalček v spremstvu staršev. Namenjen je otrokom, ki že samostojno hodijo in naj ne bi služil kot pripomoček pri hoji. Uporaba na hribu, klancu, stopnicah ali mokrih površinah ni dovoljena. Otrok mora biti ves čas obut in se poganjati z obema nogama. Na poganjalčku lahko sedi le en otrok.

Drugačen od ostalih: Pomanjkljivost večine ostalih poganjalčkov, v nasprotju z Wheely Bugom, je, da se med uporabo zatikajo. Wheely Bug ima koleščke, ki se premikajo na vse strani. Lahko se poganja naprej, nazaj, na stran, ali se zavrti v krogu, kar mu omogoči izhod iz tesnega prostora. Poleg tega, da je ljubko in privlačno oblikovan, se ponaša z izredno gibljivostjo, ki mu jo omogočajo ti posebni koleščki.

Odličnost in kakovost: Wheely Bug, kar kriči po kvaliteti. Je stilski in zelo dobro izdelan. Za razliko od večine ostalih igrač je videti dobro tudi, ko ponosno sedi v kotu sobe. Prav za prav, kaj hitro postane privlačen kos pohištva. Izdelan je iz kvalitetnih sestavnih delov in je prejemnik mnogih mednarodnih nagrad. Penast sedež, prevlečen z umetnim usnjem, je udoben in enostaven za vzdrževanje. V bistvu je Wheely Bug tako robustno izdelan, da je skoraj nepredstavljivo si zamisliti otroka, ki bi ga lahko pokvaril. Wheely Bug bo trajal in trajal. Medtem ko se bodo druge igrače že polomile in pokvarile, bo Wheely Bug ostal močan in služil vsem otrokom še naprej.

5 izdelkov

5 izdelkov

Show More Products
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

KER ŽELIMO
ZA OTROKE LE NAJBOLJE

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

30-DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Če si premislite v 30 dneh, nam pošljite igračo in mi vam vrnemo vaš denar.