Več pogledov

Yokodesign

YOKODESIGN Stenski meter za otroke Dinozavri

Yokodesign
22.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

22,90 €
Quick overview:

Stenski meter za otroke Dinozavri izmeri koliko centimetrov si že velik(a) in čudovito okrasi otroško sobo.


Otroški meter višine je popolno darilo, ki bo navdušilo male in velike. Je izbran in čudovit spomin, ki bo služil za označevanje rasti otroka skozi leta. Meter za merjenje višine otroka Yokodesign z motovi dinozavrov je nalepka, ki se odlično poda v vsako otroško sobico.

Stenska nalepka s stenskim metrom se lahko nalepi na katero koli gladko površino. To vam omogoča, da okrasite steno, pohištvo, okna in druge elemente, kar ustvarja edinstveno okrasitev otroške sobe in tudi katerega drugega prostora vašega doma. Pred lepljenjem je dobro da določite referenčno točko, na primer 70 cm, in na to višino položite merilni trak. Velikost stenskega metra za otroke Dinozavri je višine 169 cm x širine 30 cm.


Prikupen stenski meter z motivi dinozavrov bo zanesljivo meril pomembne centimetre višine otroka.


Vsak nov centimeter bo razveselil otroka in vas. Tako pomembne mejnike v dobi otroka boste preprosto želeli imeti zabeležene. Otroški stenski meter je torej popoln spominski trak. Otroci tako hitro rastejo in zato je meter za merjenje višine pomemben igralni dodatek, ki ga otrok mora imeti.

Otroške stenske nalepke za otroško sobo Yokodesign v obliki stenskega metra so odlična darila za fante in punčke, ki bodo vedno razveselila!

Šifra izdelka: DK403-DINOZAVRI
EAN: 5904970000563

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Stenska nalepka Otroški stenski meter Yokodesign Dinozavri pokaže ali si velik(a) kot dinozaver ali naj še malo zrasteš.

Otroci navadno komaj čakajo, da se opazite ali so zrasli kakšen centimeter. Kaj je boljšega kot ustreči jim, jih razveseliti in zabeležiti njihov napredek v rasti. Nalepke za otroško sobo s prikupnim metrom za merjenje višine, ki bo zelo lepo krasil otroško sobo, bodo še bolj navdušeno spremljali, koliko so že zrasli. In vi z njimi seveda. Nalepka stenskega metra za otroke se odlično poda na steno, kot tudi na pohištvo, okna in druge površine, saj se enostavno nalepi na gladko površino. Je popolnoma varna za otroke, brez vonja. Nalepka se začne od 0 cm in ima mero do 160 cm. Otroški meter Yokodesign je popolno darilo za punčke in fante, ki radi spremljajo, koliko so že zrasli. Zabavna dekoracija za vsako otroško sobo, kot tudi druge prostore in površine v vašem toplem, prijetnem domu.

Podrobnosti:

  • Mat tiskana folija.
  • Varna za otroke, je brez vonja.
  • Nalepke za steno za enkratno uporabo.
  • Začne se od 0 cm in ima mero do 160 cm.
  • Dimenzije nalepke: širina 25 cm x višina 169 cm.
  • Dinozavri.

Dodatne informacije

Proizvajalec Yokodesign

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: YOKODESIGN Stenski meter za otroke Dinozavri

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.