Več pogledov

Yokodesign

YOKODESIGN Stenski meter za otroke Roza

Yokodesign
14.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,90 €
Quick overview:

Stenski meter za otroke Roza izmeri koliko centimetrov si že velik(a) in čudovito okrasi otroško sobo.


Otroški meter višine je popolno darilo, ki bo navdušilo male in velike. Je izbran in čudovit spomin, ki bo služil za označevanje rasti otroka skozi leta. Meter za merjenje višine otroka Yokodesign v roza barvi je nalepka, ki se odlično poda v vsako otroško sobico. Nalepka s stenskim metrom se lahko nalepi na katero koli gladko površino. To vam omogoča, da okrasite steno, pohištvo, okna in druge elemente, kar ustvarja edinstveno okrasitev otroške sobe in tudi katerega drugega prostora vašega doma. Pred lepljenjem je dobro da določite referenčno točko, na primer 70 cm, in na to višino položite merilni trak. Velikost stenskega metra za otroke Vesolje je višine 169 cm x širine 20 cm.


Prikupen stenski meter roza barve bo zanesljivo meril pomembne centimetre višine otroka.


Vsak nov centimeter bo razveselil otroka in vas. Tako pomembne mejnike v dobi otroka boste preprosto želeli imeti zabeležene. Otroški stenski meter je torej popoln spominski trak. Otroci tako hitro rastejo in zato je meter za merjenje višine pomemben igralni dodatek, ki ga otrok mora imeti.

Otroške stenske nalepke za otroško sobo Yokodesign v obliki stenskega metra so odlična darila za fante in punčke, ki bodo vedno razveselila!

Šifra izdelka: DK297PINK

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroški stenski meter Yokodesign Roza pokaže ali si zelo velik(a) ali naj še malo zrasteš.

Otroci navadno komaj čakajo, da se opazite ali so zrasli kakšen centimeter. Kaj je boljšega kot ustreči jim, jih razveseliti in zabeležiti njihov napredek v rasti. S prikupnim metrom za merjenje višine, ki bo zelo lepo krasil otroško sobo, bodo še bolj navdušeno spremljali, koliko so že zrasli. In vi z njimi seveda. Nalepka stenskega metra za otroke se odlično poda na steno, kot tudi na pohištvo, okna in druge površine, saj se enostavno nalepi na gladko površino. Je popolnoma varna za otroke, brez vonja. Nalepka se začne od 0 cm in ima mero do 160 cm. Otroški meter Yokodesign Roza je popolno darilo za punčke, ki radi spremljajo, koliko so že zrasle. Zabavna dekoracija za vsako otroško sobo, kot tudi druge prostore in površine v vašem toplem, prijetnem domu.

Podrobnosti:

  • Mat tiskana folija.
  • Varna za otroke, je brez vonja.
  • Nalepka za enkratno uporabo.
  • Začne se od 0 cm in ima mero do 160 cm.
  • Dimenzije nalepke: širina 20 cm x višina 169 cm.
  • Barva Roza.

Dodatne informacije

Proizvajalec Yokodesign

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: YOKODESIGN Stenski meter za otroke Roza

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.