Babyono

BABYONO Previjalni nahrbtnik OSLO STYLE

Babyono
47.1 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

47,10 €
Quick overview:

Funkcionalen in trendi previjalni nahrbtnik za moderne mame z aktivnim življenskim stilom. 


Eleganten in sproščen urbani stil s previjalnim nahrbtnikom Oslo Style, ki je nastal kot mešanica elengance in funkcionalnosti je perfekten fit za aktivne mame. Šik izgled in velika uporabnost previjalnega nahrbtnika Oslo Style sta idealna za sproščeno urbano potepanje z otrokom ali za hitre in nujne opravke.

Previjalni nahrbtnik
OSLO STYLE je zasnovan za moderne mame, ki jih vodi aktiven življenski stil. Za ženske, ki  zahtevajo visoko funkcionalnost izdelka in cenijo njegovo kakovost

S sodobno zasnovanim previjalnim nahrbtnikom Babyono se izpolnijo vse potrebe sodobne mame. V dobro organiziranemu previjalnemu nahrbtniku Oslo Style, je vedno dovolj prostora za vse in vse je vedno pri roki.

Praktično oblikovanje previjalnega nahrbtnika z dvojno zadrgo in 12 namenskimi žepi je prav sproščujoče za urejanje notranjosti. Dobra izolacija lahko dosegljivega termo žepa bo ohranila željeno temperaturo hrane za otroka. Na voljo je zelo uporaben žep za mokre stvari. Žepi za hiter dostop v katerih imate pri roki telefon, dudo ali karkoli vam je v trenutku potrebno. Tukaj sta tudi trak za ključe in skriti žep, ki bo prišel prav za dragocenejše predmete.

Široke, mehke in udobno nastavljive naramnice previjalnega nahrbtnika Oslo Style so odlične za nošnjo nahrbtnika. Tudi zgoren ročaj je priročen za nošnjo nahrbtnika. Snemljivi stranski pasovi omogočajo hitro in enostavo pritrditev na voziček. 

Ergonomsko oblikovan previjalni nahrbtnik Babyono je korak naprej! Urbana eleganca, kakovost in funkcionalnost. Previjalna torba-nahrbtnik OSLO STYLE bo zadovoljila najzahtevnejše mame. In seveda tudi otroke! S previjalnim nahrbtnikom Babyono boste dobili prijatelja, ki vas bo zvesto spremljal na vsakem koraku. Postal bo vaš nepogrešljiv spremljevalec na vsakodnevnem sprehodu, vikend izletu ali daljšem potovanju. Nujen in učinkovit pomočnik pri vsakodnevnih opravkih.

Šifra izdelka: 1424/01
EAN: 5901435410684

Podrobnosti

Praktičen dizajn previjalnega nahrbtnika OSLO in velika vsestranska uporabnost, je perfektna za vsakodnevno uporabo v vseh pogojih. Kakovosten material in izdelava zagotavljata previjalnemu nahrbtniku Babyono dolgo in brezskrbno uporaboMočan zunanji material z ojačanimi elementi pa zagotavlja stabilnost in udobno nošenje nahrbtnika.

PODROBNOSTI IN FUNKCIONALNE LASTNOSTI NAHRBTNIKA: 

- 12 namenskih žepov, vključno s termo izoliranim žepom za stekleničke, žep za mokra oblačila, hitro dostopni žepi za telefon, grizalo, dudo in druge stvari.
- Mehke in udobno nastavljive naramnice in priročni ročaji.
- Glavni predal nahrbtnika ima dve zadrgi za lažjo uporabo in dva drsna elastična  trakova.
- Stranski pasovi za preprosto pritrditev previjalnega nahrbtnika na voziček
- Ojačano ogrodje nahrbtnika in visoko kakovostno obdelani dodatki in zunanjost.
- Enostavno čiščenje nahrbtnika.
- Trak za pritrditev ključev.
- Previjalna podloga je priložena BREZPLAČNO.

TEHNIČNE LASTNOSTI:

- Material: 100% poliester.
- Dimenzije nahrbtnika: š 30 cm x v 40 cm x globina 16 cm.
- Teža nahrbtnika: 0.76 kg

VZDRŽEVANJE:

Previjalni nahrbtnik se enostavno čisti z vlažno krpo.

Dodatne informacije

Proizvajalec Babyono

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Povzetek napisanega
Napisal/-a Tanja
10. julij 2020 17.23.52 CEST

Vsecen, prakticen, kompakten, vreden nakupa.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BABYONO Previjalni nahrbtnik OSLO STYLE

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.