knjige za dojenčke

Knjige za dojenčke so mehke igrače, ki jih bodo radi vzeli v svoje rokice že najmlajši bralci od rojstva dalje.

O ja, dojenčki so že odlični bralci, ki z veseljem listajo in prebirajo svoje najljubše mehke knjigice. Prebirajo jih s prstki, z usteci in očmi. Dojenčki so neustavljivi raziskovalci novega sveta katerih možgančki so izjemno dobro opremljeni za nova odkritja. Ob rojstvu rapolagajo s kar sto milijardami nevronov in to je resnično velika reč. Da pa vsi ti nevrončki ne bi ostali brez dražljajev je nujno dojenčku takoj omogočiti igrače za dojenčke, ki se spoznajo na svoje delo. Knjiga za novorojenčka pomeni zabaven uvod v poseben svet branja in raziskovanj, ki bo izdatno vplival tudi na zgodnji razvoj fine in grobe motorike najmlajših bralcev.

Prav knjiga za dojenčka je ena tistih igrač, ki je dojenček nikakor ne bi smel pogrešati.

Vsaka nova igralna izkušnja aktivira sinapse v možganih in ustvari nov vzorec, ki si ga dojenček zapomni. Temu rečemo spomin! Zato je igra s pravimi igračami za dojenčke strašansko pomembna. Pomembno je vedeti, da več kot je novih in različnih igralnh izkušenj več je aktiviranih novih vzorcev aktivnih sinaps. Bogatejšo spominsko zakladnico kot dobiva mali raziskovalec, bolj se krepijo nevronske povezave. In obratno seveda. 

Prave za prvo branje in igranje so mehke knjige za dojenčke.

Prva knjiga za dojenčka mora imeti slike v kontrastnih barvah, če želiš da jih dojenčkovo oko sploh lahko zazna. Takšne knjigice so seveda odlične senzorične igrače za zgodnji razvoj čutil novorojenčka in dojenčka. Zato znajo tudi odlično šumeti, njihovi listi so različno teksturirani in celo za grizljanje odlični.  Dojenček prebira s prsti, z usti in z očmi. Ob tem razvija vsa čutila in fino motoriko. Med prebiranjem se izteguje, prijema, valja, dviguje ali leži na trebuhu. Dobro za grobo motoriko.Torej dobro izbrana knjigica za dojenčke predstavlja ključno branje za razvoj in napredek otroka v najzgodnejši fazi. Kreativne igrače so odlično poskrbele za to, da je v trgovini na voljo veliko najboljših knjigic.  Vsaka knjigica za dojenčke, ki jo ima v ponudbi specializirana trgovina z igračami za otroke, Kreativne igrače te bo navdušila. Tvojemu novorojenčku ali dojenčku med zabavnim prebiranjem knjigic zagotovo nikoli ne bo dolgčas in se bo ob tem silno zabaval. 

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 23

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 23

Stran:
  1. 1
  2. 2