Tetra krpice

Otroška trgovina Kreativne igrače ima zate na voljo zelo mehke in kakovostne tetra krpice!

Vse naše krpice za umivanje dojenčka so odličnega dizajna in visoke kakovosti. Suhe in pralne krpice iz bombažnega muslina ali bambusa so izdelane kot klasične krpice za umivanje ali kot rokavice. Oboje bodo poskrbele za ustrezno nego novorojenčka, dojenčka ali malčka. V vsakem našem paketku so muslin krpice, ki katerih dobre uporabne lastnosti bodo navdušile mamo in njenega otroka. So super mehke, nežne in kakovostne za umivanje dojenčka.

Nate čaka pisana druščina modno oblikovanih in cenovno ugodnih krpic. Naša ponudba je sestavljena iz modno ubrane mešanice enobarvnih, črtastih, pikastih, rožastih ali drugih ljubkih vzorcev na bombažnem muslinu ali bambusu. Vsi dizajni so tako prikupni in dobro oblikovani, da te bodo zagotovo navdušili.

Ne spregle naše priljubljene ponudbe za nego novorojenčka, dojenčka in malčka. Z našimi izdelki za nego dojenčka bo tudi hranjenje bolj zabavno za otroka in mamo. Veliko jih je narejenih iz super mehkega organskega bombaža s certifikatom GOTS in Oeko-Tex. Oglej si odlično ponudbo po zelo ugodnih cenah. Tukaj je kakovostna, varna in trajnostna izbira za vsakega starša majhnih otrok.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 26

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 26

Stran:
  1. 1
  2. 2