15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Otroški nahrbtniki

Otroški nahrbtniki so nujna oprema za otroka na poti v vrtec, šolo ali na izlet.

Uporabni in funkcionalni otroški nahrbtniki omogočajo otroku, da mu bo vsaka pot lažja. Lep in udoben otroški nahrbtnik vedno olajša malčku odhod v vrtec. Če izbereš iz pnudbe malo večji nahrbtnik pa bo ta pravi sopotnik otroku na poti v šolo. Z dobro izbranim nahrbtnikom za otroka polepšaš vsak družinski izlet ali sprehod do bližnjega parka.

S funkcionalnim in ergonomsko oblikovanim nahrbtnikom za udobno preživljanje prostega časa malčka ali otroka, ki je vedno v trendu in modnega videza bosta vsaka mamica in očka zadovoljna. Prikupni nahrbtniki iz izbranih otroških kolekcij trgovine za otroke Kreativne igrače, bodo igriva doživetja na sprehodu in odhodu v vrtec vsak dan polepšali za vse. Izberi si svoj funkcionalen in moden nahrbtnik za vsakodnevno uporabo v stilu!

Kako izbrati pravi nahrbtnik za vrtec, šolo in potep ali izlet?

Pri izbiri otroškega nahrbtnika za vrtec predlagamo, da upoštevate nekaj naslednje lastnosti:

Velikost: Nahrbtnik naj bo primerno velik, da vanjo spravite nekaj knjig, posodice za malico in kos oblačila za preoblačenje. Vendar otroka nikoli ne preobremenite. Poiščite nahrbtnik, ki je približno enak velikosti torza vašega otroka.

Udobje: poiščite takšen model z oblazinjenimi naramnicami in oblazinjeno hrbtno stranjo. To bo pomagalo enakomerno porazdeliti težo vsebine nahrbtnika in ga bo vaš otrok udobneje nosil.

Vzdržljivost: otroci v vrtcu so lahko kar nerodni do svojih stvari, zato poiščite takšen iz močnih materialov, ki so odporni na obrabo.

Varnost: izberite nahrbtnik z odsevnim materialom ali svetlih, živahnih barv, da bo vaš otrok voznikom bolj viden, ko gre v vrtec ali šolo.

Dizajn: končno, pri izbiri nahrbtnika upoštevajte interese vašega otroka. Izberite dizajn z njegovo najljubšo barvo, poslikavo, da mu bo bolj privlačen.

Na splošno se pri izbiri osredotočite na iskanje primerne velikosti, udobja in vzdržljivosti.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 79

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 79

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5