Otroški fotoaparat

Pozdravljeni mali fotografi, izberite si otroški fotoaparat, ki vam bo pomagal posneti vaše neverjetne dogodivščine!

Vsak naš fotoaparat za otroke je popolna izbira za vas dragi starši in otroci. Naši otroški fotoaparati so skrbno zasnovani z dovolj velikimi gumbi za enostavno uporabo za otroke. Otroški digitalni fotoaparat v svetlih, živahnih barvah bo navdušil oko otroka. Prijazen dizajn, ki ga ima vsaka naša otroška kamera pa roko otroka. To pomeni, da bo vaš novi digitalni fotoaparat za otroke lahek, vzdržljiv in popoln za rokovanje vašega otroka že od 3 let.

Enostavno posnemite jasne in barvite fotografije visoke ločljivosti. Zabavni filtri in okvirji bodo dodali odlične učinke k fotografijam za dodatno zabavo vaših otrok. Snemanje videa vam omogoča, da ustvarite lastne filme v preprostem video načinu. Polnilne baterije z veliko zmogljivostjo za dolgotrajno energijo so izdelane za neskončne foto seje. Nekateri fotoaparati imajo vključene igre za igranje kar na zaslonu fotoaparata. Druge kamere pa so brez dodatnih iger, ker vi tako želite.

Imamo tudi prenosni foto tiskalnik, ki ga dodate k vaši novi kameri. Ta bo kot nalašč za rojstnodnevne zabave, počitnice in vse vsakodnevne dogodivščine. Ko bo otrok s fotoaparatom ujel vse svoje posebne trenutke in spomine bo prenosni foto tiskalnik poskrbel, da bodo takoj natiskane fotografije.Torej dragi starši in otroci, sedaj se pripravite na fotografiranje, igranje in raziskovanje z našimi otroškimi digitalnim fotoaparati! Izbirajte med različnimi dizajni za vsakogar se najde nekaj!

Naše otroške digitalne kamere so priznanih blagovnih znamk Hoppstar, Forever, Maxlife in druge. Vse so izdelane iz certificiranih visokokakovostnih materialov. Čudovito oblikovanje in enostavna uporabnost bosta navdušila vso družino. Vsak naš fotoaparat bo Idealen spremljevalec za vaše otroke. Nekateri imajo tudi selfie kamere.

Tako sedaj pa nič ne čakajte. Fotografirajte sebe in druge in fotografije takoj natisnite!

Prikaži večManj

15 izdelkov

15 izdelkov