Ninice

Ninice so različni predmeti in igrače za dojenčke in malčke, ki jih spremljajo povsod. 

Ninica nudi otroku zavetje, mu daje občutek varnosti in je njegova zvesta prijateljica. Otrok si pogosto sam izbere ninico, ko začuti potrebo po njej. Bolje je, da je izbira ninice spontano dejanje otroka kot, da sami določamo čas in predmet za uvajanje. 

Otroško ninico so strokovnjaki poimenovali prehodni predmeti - vezni člen med otroškim notranjim in zunanjim svetom. Otroci se z ninico čustveno zelo povežejo in brez nje lahko življenje postane prava drama. Nekateri otroci nočejo zaspati brez ninice ali celo oditi v vrtec. Še dobro, da so otroci zelo prilagodljiva bitja in pristanejo tudi na zamenjavo izgubljenih ninic. Dobro je, da imate za takšen primer pripravljeno rezervo! Otrok se bo po nekaj dneh privadil na novo.

Najboljše ninica za dojenčka  so pogosto kar najbolj preprost predmeti, ki jih imamo pri roki. To so plenice in dekice. Pomembno je le, da so iz kakovostnega materiala! Zelo priljubljene so ninice iz muslina, ki je prijeten, zračen, udoben in mehak material. Ninice za otroke veliko pomenijo, ko so ti bolani ali se ne počutijo dobro. Olajšajo jim čas za spanje in so zvesti tovariši, ki priskočijo otroku na pomoč ob vsaki priložnosti.

Večina otrok ima svoj najljubši predmet. Otroci od svojega prvega pa do šestega leta starosti si izberejo svojo najljubšo igračo, ki je njihov zvesti spremljevalec v tem obdobju. Plišaste igrače vseh vrst, kot so recimo mehke punčke ali medvedki so nam vsem že dolgo znane in poznani predmeti, ki smo jih vsi uporabljali. Mnogi smo jih ohranili tudi kot dragoceni spomin.

preberi večmanj

16 izdelkov

16 izdelkov

Show More Products
Naročilo nad 60 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 60 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Skrbno izbrani izdelki  najvišje kakovosti. <br /> Za dojenčka, malčka in otroka.

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.
Za dojenčka, malčka in otroka.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.