15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Otroške kape in klobučki

Izbirate otroške kape ali so vam bolj zanimivi klobučki?

Ne glede na to ali je poletje ali zima boste v otroški trgovini za dojenčke, malčke in otroke Kreativne igrače našli prave kape in klobučke. Na poti iz porodnišnice vam ne sme manjkati topla kapa za novorojenčka, ki jo bo kaj hitro zamenjala lepa pletena kapa za dojenčka. Pa hitro pride čas za morje, ko je nujen srčkan klobuček za dojenčka. Naši klobučki so izdelani iz lahke in zračne tkanine, ki zaščiti in hladi glavico otroka v toplih in vročih dneh! Dobro izdelan klobuček bo zlahka poskrbel da bo otroku precej udobneje na soncu.  Zaščita pred soncem je zelo pomembna zato so bistvene tehnične lastnosti, ki jih imajo otroški poletni klobučki.  

Klobuček z uv zaščito je najboljša izbira zaščite pred škodljivimi sončnimi žarki.

Ocena UPF nam pove koliko UV žarkov lahko otroški poletni klobučki ali otroške poletne kape blokirajo. Takšen otroški klobuček ali kapa z uv zaščito staršem najbolje zagotovita, da bo nežna koža njihovega dojenčka zaščitena pred škodljivimi sončnimi žarki. Še posebej dobro mora biti dizajniran klobuček za dojenčka ali malčka. Pomembna sta širok rob podaljšan zavihek za vrat, ki zagotavljata dodatno pokritost in senco za obraz, vrat in ušesa dojenčka ali otroka.

Naše kape in klobučki so udobni za nošenje, zato jih bosta dojenček ali otrok rad nosila.

Oboji so zasnovani s številnimi uporabnimi funkcijami. Pomemben je mehak in nastavljiv trak za brado, ki bo varno držal pokrivalo na svojem mestu. Tako ga bo otrok nosil udobno in bo ves čas zaščiten pred pripeko. Pri nakupu je ključna informacija tudi velikosti, ki se mora prilegati obsegu glave otroka. Izberite tisto velikost, ki se najbolje prilega obsegu otrokove glave.

Izbirate lahko med različnimi modnimi slogi klobučkov in otroških kap.  Barve in vzorci bodo všeč vam staršem in vašemu otroku.  Z našimi otroškimi poletnimi uv klobučki in kapami za dojenčke in otroke boste naredili vsako doživetje poletnega dne še bolj zabavno.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 47

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 47

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3