Blazine za dojenje in nosečnice

Naše blazine za dojenje so zasnovane tako, da nudijo oporo in udoben položaj za mamo in otroka med dojenjem!

Z nameščanjem materinske blazine za nosečnice ali dojenje v naročju in okoli pasu lahko mama lažje dvigne otroka na primerno višino za dojenje. Blazina za dojenje poskrbi, da se mami med dojenjem ne bo treba zgrbiti in obremenjevati hrbet in vrat. Zato bo mamici pomagala preprečiti nelagodje in bolečino, ki se lahko pojavita zaradi dojenja. Blazina za hranjenje se obnese tudi ko blazina za nosečnice saj podpira obremenjeni ledveni del hrbtenice, ki je najbolj obremenjeni del pri nosečnici. 

Poleg tega, da daje podoporo mami pri hranjenju novorojenčka, lahko ta blazina pomagajo zagotoviti ustrezno podporo za otrokovo glavo in vrat. Novorojenčki imajo omejen nadzor nad glavo in vratom. Uporaba tega pripomočka za hranjenje pa lahko pomaga zagotoviti, da sta otrokova glava in vrat med dojenjem ustrezno podprta. To bo v pomoč dojenčku, da se bo manj naprezal, kar je lahko neprijetno tako za otroka kot za mamo.

Na splošno lahko materinska blazina za dojenje in nosečnice pomaga ustvariti bolj udobno izkušnjo dojenja tako za mamico kot za otroka. To lahko privede do daljšega in uspešnejšega dojenja! Kar lahko pomembno vpliva tako na zdravje dojenčka kot na dobro počutje matere! Torej, če se še sprašuješ kdaj jo uporabiti, je odgovor čim prej. Še preden začneš dojiti, jo lahko uporabljaš kot koristno blazino za nosečnico, ki podpira hrbet med nosečnostjo.

Prikaži večManj

6 izdelkov

6 izdelkov