Flaške za vodo

Priljubljena flaška za vodo je postala naša vsakodnevna in nepogrešljiva sopotnica.

Flaška za preganjanje žeje in pravočasno hidriranje je morda za otroka še bolj pomemben pripomoček kot za odraslega. Odrasli si preženemo žejo tako ali drugače. Kaj pa naj stori žejen otrok? Pozabi na žejo in požira slino v suhih ustih, dokler se ga kdo ne usmili? Otroci so po naravi zelo aktivni in vsaka aktivnost je povezana z izgubljanjem telesne tekočine - vode. Še posebej, ko se dobro zaigrajo kaj hitro tudi  pozabijo na žejo in odrasli smo tisti, ki moramo poskrbeti, da se to ne zgodi in otrok ne bi spil dovolj vode!

Flaška za otroke je pomembna in mora postati zvesta spremljevalka vsakodnevne igre na prostem.

Ko otrok potrebuje nujno osvežitev med igro na prostem to delo najbolje opravijo kakovostne flaške za otroke. Da jim lahko rečemo kakovostne morajo biti izdelane iz ustreznih materialov in oblikovane z mislijo na otroke. Mali prst in včasih nespretne rokice portrebuejo takšne flaške, ki jih je zlahka odpeti in zapreti. Zamašek z ustnikom tako imenovane flaške s slamico, bo omogočal, da se otrok odžeja brez razlivanja vsebine. Najpomembnejši je seveda material iz katerega je otroška flaška. Steklenička iz stekla je najboljša flaška za dojenčka in jeklenička, ki je seveda iz jekla je odlična za malčke in večje otroke. Jekleničke so trpežne in prenesejo tudi marsikakšen udarec brez poškodb tako, da so lahko ves čas z otrokom, ki se igra. Pri materialu je najpomembneje to, da je popolnoma netoksičen in ne oddaja v vodo škodljivih snovi. S plastenkami za vodo je to zelo pogost primer zato jih raje odsvetujemo.

Prava flaška za vodo za otroke poskrbi za hidracijo kjerkoli in kadarkoli.

Otroci so kot perpetum mobile in so nenehno v pogonu. To je dobro in če imajo med zabavnimi aktivnostmi pred hišo, na ulici, v parku, gozdu, na kopališču ali morski plaži s seboj še svojo najljubšo stekleničko oziroma jekleničko še toliko bolje. Z njo otrok nikoli ne bo žejen. Med igro ne bo pozabil na pitje in hidracija bo postala stvar zelo zdrave navade, ki bo ostala z otrokom med celotnim obdobjem odraščanja. Kje je moja flaška, ven grem? Bo pogosto slišati, ko bo otrok dobil flaško po svoji izbiri, ki ga bo zvesto sprtemljala na vsakem potepu.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 50

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 50

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3