Igrače za dojenčka

Igrače za dojenčka morajo biti izdelane iz najboljših materialov in primerne starostnemu obdobju dojenčka. Igrače za dojenčke 6 mesecev se že razlikujejo od igrače za dojenčka za 1 mesec ali 3 mesece. Pri dojenčku gre razvoj zelo naglo in ga ne gre zamujati. Zato mu je treba omogočati igrače, ki sproti spodbujajo razvoj. Razvojne igrače za dojenčke so zelo priljubljene, ampak takšne so prav za prav vse, ki so primerne igrače za dojenčka. Saj v tem zgodnjem obdobju je vsaka igrača natančno prilagojena določenemu razvojnemu obdobju, ki ima mesečne mejnike. Pri teh igračah in v tem občutljivem obdobju prvih dvanajst mesecev, je še poseben poudarek na senzorni integraciji dojenčka.

Ne glede na to ali gre za glasbene, plišaste ali lesene igrače za dojenčke priznani proizvajalci vrhunskih igrač za najmlajše ne sklepajo kompromisov med ceno in kakovostjo. Tudi med trendy in funkcionalnim oblikovanjem ne. Takšne igrače so ponavadi tudi nagrajene za oblikovanje in visoko igralno vrednost. To so edine igrače, ki omogočajo resnično varno in zabavno razvojno igro za dojenčka. So izključno plod dela strokovnjakov, ki se intenzivno ukvarjajo z zdravim razvojem otrok, zato nikar ne oklevajte pri izbiri in nakupu takšnih igrač

Kreativne igrače ponujajo prestižno izbiro vrhunsko oblikovanih igrač z najvišjo igralno vrednostjo in najboljšim razvojnim učinkom za najmlajše otroke!

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 317

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 317

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5