Otroške čelade

Kul otroške čelade za male dirkače na poganjalcih, skirojih, kolesih, rolkah ali rolerjih!

Kakovostne in moderno oblikovane otroške čelade za vožnjo in poganjanje različnih vozil in športnih rekvizitov na kolesih so univerzalno uporabne. Vsaka sodobna otroška čelada za različne urbano športne namene bo odlično sedla na glavo malega kolesarja ali skuterista. Vse so mehko podložene, udobne, modne, lepe in varne za otroka. Otroška čelada za kolo in čelada za skiro se med seboj v svojem bistvu ne razlikujeta pav dosti, če sploh kaj. Zato se mali voznik zaščiten s takšno čelado zlahka zapelje en krog s poganjalcem, skirojem ali kolesom. Seveda se bo čelada za skiro ravno tako dobro obnesla kot čelada za rolanje.

Modno dizajnirane otroške čelade so danes na voljo v številnih različnih atraktivnih barvah in so nastavljive po velikosti. Imajo različno patentirane zaponke za hitro in preprosto zapenjanje in odpenjanje pasu čelade. Mehko oblazinjenje čelade je večinoma snemljivo in pralno. Ventilacijske odprtine na čeladi poskrbijo za pretok zraka in hlajenje glave. Vse tehnične izboljšave različnih proizvajalcev otroških čelad, ki nastajajo skozi čas, otroku nudijo boljšo uporabniško izkušnjo in preprosto uporabo.

Ker pa je čelada lahko otroku tudi moteča je pomembno tudi, da je lepa in otroku všeč. Takšno čelado bo otrok rad nosil in se z njo varno vozil. 

Prikaži večManj

17 izdelkov

17 izdelkov