Otroške brisače

Oglej si naše kakovostne otroške brisače, ki odlično ustrezajo za vse potrebe in starostna obdobja otroka.

V izbrani ponudbi otroških brisač najdeš nežne in hipoalergene, antibakterijske brisače za dojenčke in malčke iz 100% bambusovega frotirja ali bombaža. To so visoko vpojne brisače izdelane iz fino strukturiranega materiala, ki je zelo nežen do občutljive kože novorojenčka ali dojenčka. Material takšne otroške brisače ščiti otroka tudi pred UV žarki in ima certifikat kakovosti Oeko-Tex Standard 100.

Med starši, manjšimi in večjimi otroci sta zelo priljubljeni brisača s kapuco in pončo brisača, ki sta nepogrešljivi za kopanje in plavanje na bazenu ali morju.

Seveda z njima otroka tudi doma toplo in prijetno posušiš in pogreješ po domači kopeli. Nepogrešljiva pončo brisača za otroke ali dojenčke nam bo tako prav prišla, da skoraj že kar ne moremo brez nje. Zelo priljubljene so otroške brisače za na plažo z atraktivno poslikanimi motivi najljubših otroških junakov. Super vpojne in hitro sušeče otroške brisače za plažo so lahko izdelane iz mikrofibre ali bombaža. Zanimive poslikave privlačijo poglede na bazenu ali plaži in so ravno tako uporabne tudi doma. Tudi velike tetra plenice so zelo uporabne kot brisače za dojenčke saj so izjemno vpojne, mehke in nežne. Zelo so lahke in se hitro posušijo.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 57

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 57

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4