Gnezdece za dojenčka

Udobno, večnamensko gnezdece za dojenčka ustvari varno prehodno okolje, ki ga novorojenček nujno potrebuje po prihodu iz maminega trebuščka.

Prilagojena velikost gnezdeca zmanjša stres otroka in mu daje varen občutek maternice, ki ga je navajen. Z njim mu nudimo novorojenčku in dojenčku potrebno oporo, udobje in zaščito med spanjem na večjih površinah, katerih po prihodu na novi veliki svet ni vajen. Njegova vsestranska uporabnost vam omogoča, da ga uporabite tudi kot previjalno podlogo, za igralno površino dojenčka ali za crkljanje in krepitev vezi otroka z mamico.

Kako pravilno uporabljati kokon ali otroško gnezdece?

Ste se vprašali do kdaj in kako ga pravilno uporabljati? Otroška gnezdeca lahko uporabljate vse od rojstva dalje in dokler otrok ne začne spreminjati položaja ležanja. Običajno je to pri starosti približno treh do štirih mesecev. Nekatera so nastavljiva in se lahko uporabijo tudi kot igralna podloga za večje dojenčke in malčke. Otroška gnezdeca so kot mini posteljica z robovi iz blazin, ki obdajajo dojenčka. Oblazinjene obrobe ustvarjajo občutek zaščite, ki so ga imeli dojenčki v maminem trebuhu. Ali ga še imajo v naročju mame. Obdani s temi blazinami so dojenčki, še posebej novorojenčki, bolj sproščeni in lažje spijo.

Toda zakaj je takšno udobno gnezdece za vašega otroka sploh potrebno? Kot prvo poskrbi, da se bo vaš novorojenček ali dojenček med ležanjem počutil bolj varno. Zahvaljujoč ovalni obliki z dvignjenimi robovi se vaš novorojenček počuti kot, da je ponovno v maternici, ki ga je obdajala prvih 9 mesecev njegovega življenja. Že veš kdaj in kako ga uporabljati? Odlično je za sprostitev vaših rok čez dan, ne priporočamo pa ga za nenadzorovano uporabo ponoči in nenadzorovano spanje! 

Otroška trgovina za dojenčke Kreativne igrače ima za vas poceni gnezdeca najvišje kakovosti, ki so zelo lepo dizajnirana. Omogočila vam bodo novo udobje, olajšala nego novorojenčka in dojenčka in polepšala videz vsake sobice. Ugodno nakupujte zdaj in svojemu dojenčku podarite varen in udoben prostor za počitek in igro!

Prikaži večManj

7 izdelkov

7 izdelkov