Brisače za na plažo

Brisače za na plažo so nujno potrebne za vsak izlet, dopust in počitnice kjer sta voda ali morje. Greš na bazen, v savno, toplice ali na morje? Kakovostna in modno oblikovana brisača za na plažo, v razigranih poletnih vzorcih ti bo polepšala in olajšala vsako minutko na plaži ali bazenu.

Brisača za plažo mora biti dovolj velika, da se lahko nanjo lepo uležeš ali udobno zaviješ. Naše mehke in lahke kopalne brisače za plažo se tudi hitro posušijo. V izbrani ponudbi Good Morning, Joseph Stephen, Little Dutch in drugimi najdeš velike brisače za na plažo in seveda tudi otroške brisače za na plažo. Atraktivne poslikave in vzorci bodo všeč odraslim in otrokom. Naše zabavno oblikovane kopalne brisače za plažo vedno znova presenečajo z novimi dizajni. Sledijo najnovejšim trendom in stilom z vsega sveta.

Z dobro izbrano kopalno brisačo pokaži vsem na plaži svoj kreativni značaj in svoj izbrani stil. Tudi za vsakega otroka je zelo pomembna dobro izbrana otroška brisača za na plažo. Atraktiven potisk njihove najljubše brisačke vedno znova navduši male plavalce in raziskovalce obale. Udobje kakovostne otroške kopalne brisače za plažo bo razveselilo otroka. Mala teža in kompaktnost pa starše. Vsi imamo radi kakovostne brisače za plažo, ki ne zavzamejo veliko prostora v prtljagi. Ki so trpežne, lahke za prenašanje, se lepo zložijo in se super hitro posušijo!

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 19

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 19

Stran:
  1. 1
  2. 2