Steza za frnikole

Steza za frnikole je poligon ali proga za frnikole po kateri se kroglice s pomočjo gravitacije podijo po konstrukciji steze navzdol!

Steza za frnikule je lahko izdelana iz različnih materialov in ima različne stopnje zahtevnosti. Otroška trgovina z igračami Kreativne igrače ima zate in tvojega otroka na voljo številne različne marble run steze. Čeprav so proge za frnikole tipične igrače za fante, jih imajo rade tudi punčke. Frnikolanje tako ali drugače je pač zabavna reč. Kreativne igrače za fante in punčke so dobile nove razsežnosti z gradnjo domiselno oblikovanih prog po katerih se podijo frnikole. Izbira stez v Kreativnih gračah je največja. Na voljo je vrhunska lesena steza za frnikole za otroke od 3. leta dalje. Če imaš malega otroka pokukaj med igrače za dojenčke kamor spada proga za frnikule iz umetne mase in z velikimi frnikolami, ki je varna za najmlajše. Če želiš si lahko izbereš tudi atraktivno stezo s frnikolami, ki jo sestaviš kar iz magnetnih ploščic.

Torej poljubno lahko sestavljaš preproste proge za frnikole s katerimi se igrajo malčki ali zapletene poligone za frnikule za večje otroke. Z magnetnimi ploščicami in tudi iz večjega števila lesenih delov lahko sestaviš resnično zapleten inženirski projekt steze. Takšen za še bolj zabaven tek frnikole po stezi, ki bo izziv za starše in najstnike. Gradnja steze za frnikole je odlična dejavnost za manjše in večje otroke. Cele generacije otrok se rade igrajo s frnikolami že od nekdaj. Najboljši odgovor za kje kupiti frnikole in kako igrati frnikole je doma v Kreativnih igračah. To je vrhunska spletna trgovina z igračami, ki ima najboljše frnikole, steze za njih in vse potrebne gradnike za gradnjo prog za frnikole s konstrukcijami razlčnih težavnosti.

Igra s stezami za frnikole je odličen način, da doživiš znanost v akciji igre. Prikaže ti kako trenje (sila, ki upočasnjuje gibanje predmetov, ko se ti drgnejo drug ob drugega) in gravitacija vplivata na tek in gibanje frnikol. Ko kroglice zabavne konstrukcijske igrače potujejo po poti steze, pogosto naletijo na različne zabavne odseke in celo ovire. Reševanje konstrukcijskih  težav steze, da zagotoviš pravilen tek frnikole je velik izziv za otroka.

Da bo dirka s frnikolami delovala in da bodo frnikole uspele priti do konca steze moraš imeti stezo sestavljeno brez napak. Frnikole morajo doseči tudi dovolj hitrosti, da jih trenje kotaljenja ne ustavi preden dosežejo ciljno črto.

Vsaka dobra lesena steza za frnikole je zagotovo odlična naložba. Tudi dojenčki in malčki radi gledajo in poslušajo frnikole, ko potujejo po svoji poti do tal. In to je lesena igrača, ki traja leta in je odlična dejavnost za igro doma. Tudi vsaka naša proga za frnikole iz umetne mase ali magnetnih ploščic se bo fantastično odrezala. Poglej si velio izbiro različnih stez in frnikol in izberi za otroka najboljše!

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 25

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 25

Stran:
  1. 1
  2. 2