Igrače za dojenčke

Vprašanje katere so primerne igrače za novorojenčka zveni preprosto. Temu pa vendar ni ravno tako. Pogosto novorojenčka pričaka veliko igrač, ki so si zelo podobne ali celo enake, kar je nepotrebno. Za dojenčka so nujno potrebne funkcijske igrače, to so takšne, ki spodbudijo razvoj osnovnih dojenčkovih funkcij.

Sprva se gre za otrokovo zaznavanje, zato morajo biti prve igrače v čistih in močnih barvah. Tako jih dojenčkovo oko lažje zazna.

Če poleg tega igrače proizvajajo zvoke, bodo to krasne in najbolj primerne igrače za novorojenčka. Takšne igrače običajno obesimo nad posteljico ali ležišče in ko se jih otrok dotakne, se sliši zvok. Otroci to radi poslušajo in poskušajo sami premikati igračo. Zelo enostaven način za učenje otroka že v zelo zgodnjem starostnem obdobju.

Nadvse pomemben je material iz katerega so igrače za dojenčke izdelane. Dojenčki se že na otip odločijo ali jim je igrača všeč ali ne. Ali jih pomirja in spodbuja h raziskovanju, ali pa je enostavno nočejo.

Igrače za dojenčke, morajo biti izdelane iz najboljših materialov. Takšnih, ki jih že z dotikom privlačijo in pomirjajo. Igrače naj bodo tudi privlačnih in kontrastnih barv, da pritegnejo dojenčkovo pozornost.

19 izdelkov

19 izdelkov

Show More Products
Naročilo nad 55 € bo dostavljeno<br />hitro in brezplačno.

POŠTNINO VAM
PLAČAMO MI

Naročilo nad 55 € bo dostavljeno
hitro in brezplačno.

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

KER ŽELIMO
ZA OTROKE LE NAJBOLJE

Za vas skrbno izbiramo lepe in nagrajene igrače najvišje kakovosti.

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi. <br />Podatki so pri nas varni!

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

Večje ali redne nakupe.

30-DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Če si premislite v 30 dneh, nam pošljite igračo in mi vam vrnemo vaš denar.