Igrače za dojenčke

Kako izbrati ustrezne igrače za dojenčke starosti 1 mesec, 3 mesece ali 6 mesecev?

Vprašanje pravilne izbire igrače za vašega dojenčka zveni zelo preprosto, pa vendar temu ni ravno tako. Mnogi se prvič srečajo s tem vprašanjem, ko morajo kupiti igračo za novorojenčka ali pa gredo na obisk in potrebujejo primerno darilo za dojenčka. Najzgodnejšemu razvoju otroka služijo razvojne igrače za dojenčke, zato je to prva izbira staršev. To so ropotuljice, glasbeni vrtiljaki in različni mobili, ki jih obesimo nad posteljico. Ker ob dotiku ali premiku proizvajajo zvok so te glasbene igrače za dojenčke zelo zanimive.

Pomembne so interaktivne igrače za dojenčke, ki vzbujajo pozornost dojenčka. Povečajo jim zanimanje za okolico in jih spravljajo v gibanje. Ker gre za dojenčkovo prvo zaznavanje morajo biti takšne interaktivne igrače v močnih kontrastnih barvah, da jih dojenček sploh opazi. Takšne igrače oddajajo tudi različne zvoke in včasih tudi svetlobne učinke. Glede barv igrač za oko dojenčka je takole. Na začetku sta to le črna in bela barva. Odličen primer so Moluk Senzorične žoge Oibo - monochrome. To je pravi multipraktik med igračami za dojenčke. Tudi brez mehke plišaste igrače za dojenčke ne bo šlo. Mehke knjigice, obrobe za posteljico, medvedki in punčke iz blaga so nujni. To so ljubkovalne igrače in ninice, ki nudijo otroku občutek varnosti in jih kasneje otrok povsod nosi s seboj.

Kaj pa igrače za dojenčke 6 mesecev? 

Pri šestih mesecih je dojenček že zelo aktiven, radoveden in na vso moč želi raziskovati svet okoli sebe. Pričel se bo plaziti takoj, ko bo ugotovil kako se iz sedečega položaja skobacati na vse štiri in odplaziti. V tem obodbju so zanimive igrače, ki se premikajo. Najbolj so navdušeni, ko vidijo, da jim uspe nekaj premikati. Če mu ponudite v tem obdobju fantastično oblikovane Fat Brain igrače za dojenčke 6 mesecev bo dojenček kričal od navdušenja.

Ali obstajajo lesene igrače za dojenčke?

Čeprav je les kar trda zadeva in se lahko z leseno igračo tudi dobro lopneš, obstajajo tudi takšne igrače namenjene dojenčkom. Ne boste verjeli ampak celo lesena grizala so. No, mi smo z izjemo ropotuljic bolj za senzorične in razvojne igrače iz mehkejših in bolj prijaznih materialov za dojenčke kot je les. V ponudbi Kreativnih igrač je ogromno izjemno kakovostnih in najbolje oblikovanih igrač za dojenčke kar si jih lahko zamislite. Zato vam predlagamo, da namesto po lesenih sežete po drugih materialih. So pa lesene igrače zelo aktualne takoj po 12. mesecu in predstavljajo za malčka nekaj kar preprosto mora imeti! Velika in zelo izbrana ponudba naših lesenih razvojnih igrač vas bo popolnoma navdušila! Če pogledate za primer brilijantno leseno igračo za prosto igro od 12. meseca dalje GLUCKSKAFER Lesene kocke Mavrica boste videli eno najboljših lesenih igrač za open ended play kar jih je!

Ne glede na to ali iščete razvojne igrače za dojenčke 3 mesece starosti ali za 1 leto, ne sklepajte kompromisov med ceno in kakovostjo.

Pomembna je kakovost! Nujno je, da je vsaka igrača za dojenčka, ki jo izberete v celoti izdelana iz materialov najvišje kakovosti! Tukaj se ne dajmo premotiti različnim cenenim ponudbam in obljubam. Vse najboljše igrače za dojenčke so izdelane le iz najboljših materialov in vrhunsko oblikovane. Nakup takšne igrače je lahko  ugoden, nikoli pa ne cenen. Zato pazite, da kupite manj igrač in zato več dobrih! Najboljše igrače za najmlajše so tudi trajnostne! To pomeni, da rastejo z otrokom in se otrok z njo lahko igra več let, ker se je ne naveliča. Odlična primera  kakovostne, trajnostne igrače sta pametna sestavljanka Hix in zelo zabavne senzorične žogice Mox 

Pomembna ugotovitev pediatrov je, da senzorna integracija predstavlja ključni razvojni mejnik za dojenčke!

Najboljše senzorične, zvočne, plišaste in glasbene igrače za dojenčke imajo Kreativne igrače. Igrače živih in igrivih barv privabijo pogled in zanimanje dojenčka za igro. Zabavni zvoki očarajo in razvajajo ušesa najmlajših. Izjemno taktilni materiali so neubranljivo privlačni za dotik in igro. V kategoriji vrhunskih senzoričnih igrač za nego počutja dojenčkov in malčkov, ki spodbujajo prva raziskovanja in senzorično zavedanje najmlajših, želimo še posebej izpostaviti dva pomembna svetovno znana proizvajalca. Švicarski MOLUK in ameriški FAT BRAIN TOYS. Izbrane igrače teh visoko cenjenih znamk med najboljšimi poznavalci igrač, boste našli pri nas. Vabljeni k ogledu ponudbe od rojstva dalje in izbiri najboljše igrače za dojenčke 3 mesece ali 6 mesecev in več. Karkoli boste izbrali, bo dojenčku še kako prav prišlo, mu omogočilo veliko dragocene razvojne igre in zabavnih trenutkov. 

Trgovina za dojenčke Kreativne igrače je najlepše urejena trgovina z najbolje izbrano ponudbo kakovostnih igrač. Poskrbeli smo za izbrano ponudbo igrač za najmlajše najvišje kakovosti po najbolj ugodnih cenah. Kupuj pametno in prihrani denar. Omogoči otroku trajnostne igrače, ki rastejo z otrokom od rojstva dalje. Igrače, izbrane drugače! Za zdrav razvoj in zabavno igro otroka.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 338

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 338

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5