Otroška sončna očala

Otroška sončna očala so nepogrešljiva za otroka na morju, plaži, bazenu, za vsak poletni potep in sprehod, vsak dan!

Sončna očala za otroke so moden in zabaven dodatek za najmlajše ljubitelje toplih, lepih in predvsem zelo svetlih poletnih dni. Naša kvalitetna sončna očala za otroke so elegantna in zasnovani tako, da zagotavljajo odlično zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki. Ampak ne samo kar tako! To so sončna očala za dojenčke in otroke, ki vedo kaj je otroška igra in aktivnost v naravi. Poskrbijo za kul in trendovski videz vašega otroka in med igro ostanejo tam kjer morajo biti.

Z različnimi barvami, oblikami in velikostmi, med katerimi lahko izbirate, so otroška sončna očala popoln modni dodatek k vsakemu oblačilu vašega dojenčka, malčka ali otroka. Ne glede na to, ali je otrok na plaži, se igra zunaj pred hišo ali preprosto uživa v sončnem dnevu kjerkoli, bodo naša sončna očala poskrbela za varnost njegovih oči in njegov na daleč prepoznaven stil.

Izdelana so iz trpežnih materialov in z UV-zaščitnimi stekli. So obvezna oprema vsakega starša, ki želi svojemu otroku zagotoviti boljše zdravje oči. Poleg tega so to super priljubljeni fancy modni dodatki, ki jih bo vaš otrok z veseljem nosil. In jih pokazal svojim prijateljem! Izbirajte med številnimi zabavnimi modeli naših sončnih očal za dojenčke, malčke in otroke. Zakaj torej čakati? Priskrbite svojemu otroku par kul in zaščitnih sončnih očal še danes in opazujte jih, kako sijejo od zadovoljstva kot prave zvezde, kar tudi so!

Kdaj lahko kupiš sončna očala za dojenčke in kako se pravilno uporabljajo kvalitetna sončna očala za otroke?

Otroci naj nosijo sončna očala, kadar koli so zunaj na močnem soncu. To vključuje dejavnosti, kot so igranje na plaži ali v parku, udejstvovanje v športih na prostem ali celo hoja v šolo in iz nje. Sončni UV-žarki so lahko škodljivi za otroške oči, tako kot so lahko za odrasle, zato je pomembno, da njihove oči zaščitimo že od malih nog.

Dobro je vedeti:

Pravzaprav raziskave kažejo, da se kar do 80 % človekove izpostavljenosti UV-žarkom zgodi pred njegovim 18. letom starosti!  Otroci so radi zunaj in na soncu zaradi česar je še toliko bolj pomembno zaščititi otroške oči s sončnimi očali! Poleg tega so lahko otroci, ki imajo določene zdravstvene težave ali jemljejo določena zdravila, bolj občutljivi na sončno svetlobo. Zato je pomembno, da se posvetujete tudi o tem, kdaj in kako pogosto uporabljati sončna očala za te otroke.

Kaj pa dojenčki in sončna očala? Ko dojenček dopolni 6 mesecev, že lahko začne nositi sončna očala. Vendar vedite, da se dojenčki, mlajši od šest mesecev ne smejo izpostavljati soncu! Pri malčkih, to je otrocih mlajših od 3 let, pa je treba zelo omejiti izpostavljenost! Torej od te starosti naprej pa bi že res bilo zelo priporočljivo vedno in redno nositi sončna očala.

Prikaži večManj

10 izdelkov

10 izdelkov