15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Kietla

KIETLA Otroška sončna očala Rozz Orange 4-6 l

Kietla
35 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

35,00 €
Quick overview:

Otroška sončna očala Kietla Rozz Orange za 100% UV zaščito oči otroka od 4-6 let!


Sončna očala za otroke Rozz Orange so lahka in ultra fleksibilna. Zasnovana so tako dobro, da se prilagodijo obrazu in uporabi otroka od 4. do 6. leta. Kvalitetna sončna očala za otroke Kietla črpajo dizajnerski navdih iz ikoničnih modelov sončnih očal za odrasle.

Polarizirana sončna očala Kietla Rozz Orange je pariški oblikovalski studio popolnoma oblikoval za otroke. Idealna so za otroške potrebe in otroško uporabo. Vašega otroka bodo varno spremljale na vseh dogodivščinah. Nepogrešljiva so za uporabo od domačega dvorišča, igrišča in za na vsake počitnice.

Šifra izdelka: 3760216368192
EAN: 3760216368192

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI OČAL

Sončna očala Kietla za otroke 4-6 let Rozz Fluo Orange so zasnovana tako, da se dobro prilegajo obrazu otrok od 4 do 6 let. Zaščitijo radovedne otroške oči pred sončnimi žarki in zdržijo otroško igro in aktivnosti na prostem. Elegantne kolekcije oblikuje pariški studio, ki poskrbi za najvišje udobje in živahen otroški slog.

Podrobnosti:

  • Polarizirane leče kategorije 3 nudijo 100% zaščito pred UV žarki.
  • Uniseks model z okroglim dizajnom je prava, ki pristaja vsem oblikam otroškega obraza in se poda k vsem stilom!
  • Nagrajeni model otroških sončnih očal. Ultra lahka, mehka in nelomljiva sončna očala.
  • Ultra fleksibilne in inovativen dizajn. Okvir očal je iz dveh materialov z izjemno prilagodljivimi cik-cak ročaji, ki se lahko upognejo v katero koli smer.
  • Dizajn in model Kietla Rozz Fluo Orange.
  • Etui, torbica.
  • Starost 4-6 let.
  • Made in France.

Dobro je vedeti:

Otroške oči bi morale biti ves čas zaščitene ped bleščanjem. Tudi v senci, na bazenu ali v peskovniku. Ne pozabite, da so otroške radovedne oči veliko bolj občutljive kot naše. Šele od 12. leta naprej so oči vašega otroka deležne večje naravne zaščite, ko leča očesa z leti postopoma postaja bolj motna.

Svetujemo vam, da investirate v očala Kietla z oznako CE, ki ustrezjo evropskim standardom in predpisom. Kar zadeva leč očal, se odločajte za modele z UV indeksom od 3 dalje. Pri močni svetlobi, na morju ali v gorah je priporočljiv indeks 4.

Vpliv sonca se razlikuje glede na letne čase in/ali nadmorsko višino. Od aprila do septembra je povečan vpliv UV sevanja. Junija in julija je najvišja intenzivnost ultravijoličnih žarkov. Čez dan so UV-žarki še posebej močni med 11. in 15. uro. Ne pozabite, da lahko oblaki popačijo vašo oceno tveganja. Odsotnost neposredne sončne svetlobe nikakor ne pomeni izginotja UVB sevanja.

Dodatne informacije

ProizvajalecKietla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIETLA Otroška sončna očala Rozz Orange 4-6 l

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.