Obroba za posteljico

Mehka obroba za posteljico nudi dojenčku ali malčku varno zaščito pred neprijetnimi udarci v prečke otroške posteljice!

Poskrbi za varnost in ne pozabi izbrati primerne obrobe za posteljico, ki bo naredila ležišče za otroka še bolj prijetno in varno. Poleg tega, da bo preprečila boleče udarce dojenčka ali malčka v trde prečke, bo kakovostna obroba za otroško posteljico poskrbela tudi za toploto otroka. Priljubljena posteljna obroba ali vetrček bo v pomoč tudi proti nadležnemu prepihu in bo otroka varovala pred njegovimi neugodnimi učinki.

Če želiš, da se bo otrok v posteljici počuti bolj varno in prijetno je posteljna obroba nujen dodatek vsaki otroški posteljici. Otroška spletna trgovina Kreativne igrače ima zate in tvojega otroka na voljo različne obrobe za posteljico. Ne glede na dimenzije posteljice se ji bo posteljna obroba prilegala. Na voljo je obroba za posteljico 120x60 in obroba za posteljico 140x70, izbereš pa lahko tudi obrobe za namestitev okoli posteljice.

Obrobe so modno oblikovane in izdelane iz najkvalitetnejših materialov, naravnega bombaža in tudi žameta. V njih so tudi mehka polnila, ki ščitijo otroka pred morebitnimi poškodbami med uporabo posteljice.

Zagotovite vašemu dojenčku popolno udobje spanja in ležanja v otroški posteljici tudi s pomočjo dobro izbrane obrobe za posteljico.

Prikaži večManj

12 izdelkov

12 izdelkov