Fidget igrače in druge

Fidget igrače so bile prve igrače, ki so jih imele Kreativne igrače!

Kot popolna novost na slovenskem trgu so se nekega dne pojavile povsem drugačne igrače. Takoimenovane Fidget igrače inovativnega švicarskega dvojca, ki sliši na ime Moluk so pred prihodom v Slovenijo prejele že cel kup nagrad in požele navdušenje po vsem svetu. Strokovnjaki za otroški razvoj in dobro osveščeni in obveščeni starši so takoj prepoznali ogromno razvojno vrednost genijalno oblikovanih igrač. To so popolnoma nestrukturirane, čisto preproste in tako dobro oblikovane igrače, da omogočajo neskončno igralnih izzivov in odpirajo grajska vrata otroškemu razvoju. Priljubljeni raztegljivi stikiji s svojimi pop it priseski iz družine figuric Oogi so ena najboljših fidget igrač kar jih je moč dobiti.

V tej kategoriji si lahko poiščeš najboljše Fidget, senzorične igrače, igrače za v vodo, igro na prostem, lutke, žoge in še kaj. 

Razvoj fine in grobe motorike otroka je odvisen od prave izbire igrače in igre. Bolj kot se otrok igra boljšo motoriko ima. Razvojni prvak Bilibo bo poskrbel za zdrav razvoj možgančkov, ravnotežje in krepko telesno jedro otroka od dveh let dalje. Univerzalni Game Box poskrbi za 1001 razvojno igro, ki pospeši razvoj otroka od 4. leta dalje. Žoga je itak kraljica vseh igrač in senzorični Fat Brain Toys imajo najboljše senzorične igrače za dojenčke. Tako je to pri nas! Zabavna igra v vodi ne zmoire brez najboljših vodnih igrač in gledališče z igro vlog ne brez naših top naprstnih in ročnih lutk. Uživanje v vožnji z najboljšim poganjalcem je neprecenljivo in indijanski šotor pride tudi vedno prav. Vse to je tukaj in vedno več bomo dodajali. Vse za zdrav razvoj otroka. Tvoje igrače, izbrane drugače. 

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 584

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 584

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5