Kopalni plašč za otroke

Dobro izbran kopalni plašč za otroke odlično posuši in ogreje male kopalce po vsakem kopanju ali plavanju.

Kakovosten otroški kopalni plašč mora biti vpojen, lahek in preprost za oblačenje. Ker je vsak dober otroški kopalni plašč iz frotirja, ki je vpojna tkanina ne sme biti predebel, da se ne napije preveč vode. Tako ne bo težak in se potem ne bo dolgo sušil. Samo takšen nam bo še kako prav prišel v domači kopalnici, na bazenu ali na morju. Saj veste, da otroci ljubijo vodo in jih pogosto le stežka prikličemo iz bazena ali morja. Ponavadi se odločijo za prihod na suho šele tedaj, ko so že čisto pomodreli in jih zebe. To pa je pravi trenutek v katerem pomembno nastopijo mehki kopalni plašči, ki poskrbijo za nego otroka. S kopalnim plaščem otroka preprosto posušimo in ogrejemo tako, da ga zavijemo oziroma oblečemo vanj.

Kopalni plašč s kapuco je idealen otroški sopotnik za vsako kopanje otroka doma ali vodne pustolovščine na bazenu ali morju.

Mehak in nežen otroški kopalni plašč s kapuco, funkcionalnim dodatki kot so pas in žepki je nepogrešljiv dodatek za nego otroka po kopeli in plavanju. Kopalni plašč lahko izbirate glede na material in debelino in gostoto tkanja materiala, ki jo želite. Od tega bodo odvisna teža, kompaktnost kopalnega plašča in seveda tudi njegova vpojnost. V naši izbrani ponudbi lahko izbirate med modno oblikovanimi kopalnimi plašči iz kakovostnih materialov, ki bodo poskrbeli za odlično nego otrok in čisto kjut videz doma, na bazenu ali morju.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 47

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 47

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3